Урок 14. Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів.

Додано: 4 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 193 рази
10 запитань
Запитання 1

Тушкування - вид теплової обробки овочів

варіанти відповідей

Без бульйону

Повністю залитих бульйоном

В невеликій кількості бульйону

Запитання 2

Овочі тушкують при умові

варіанти відповідей

З закритою кришкою

На відкритому вогні

Без кришки

Запитання 3

Щоб свіжа капуста не мала гіркуватого смаку, перед тушкуванням необхідно:

варіанти відповідей

Посолити

Додати оцет

Обшпарити окропом

Запитання 4

Тушковані овочі зберігають гарячими

варіанти відповідей

20хв

До 2х годин

45 хвилин

Запитання 5

Температура подавання страв з тушкованих овочів

варіанти відповідей

65-70°C

40-45°C

75-85°C

Запитання 6

Маса рідини при тушкуванні капусти

варіанти відповідей

5-10%

20-30%

60-70%

Запитання 7

При запіканні овочів жарову шафу нагрівають до температури:

варіанти відповідей

250-280°C

200-220°C

160-180°C

Запитання 8

Щоб виріб при запіканні не прилипав до листа, необхідно:

варіанти відповідей

Залити водою

Змастити сметаною

Посипати сухарями

Запитання 9

З якої картоплі готують запіканку?

варіанти відповідей

Звареної гарячої

Звареної в шкірочці

Сирої потертої

Запитання 10

Для страви капуста тушкована овочі шаткують:

варіанти відповідей

Шашками

Соломкою

Часточками

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест