Урок 18. Приготування страв з макаронних виробів

Додано: 10 червня 2020
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Для зливного способу варіння макаронних виробів необхідно (на 1кг)

варіанти відповідей

1 літр води і 50г. солі

2-3 літри води

5-6 літрів води

Запитання 2

Тривалість варіння макаронів?

варіанти відповідей

12-15 хв.

20-30 хв.

1 година

Запитання 3

При незливному способі у макаронних виробів привар становить:

варіанти відповідей

0%

50%

200-300%

Запитання 4

У разі википання рідини при варінні бобових необхідно підливати:

варіанти відповідей

Гарячу кипячену воду

Теплу підсолену воду

Холодну воду

Запитання 5

Для покращення варіння квасолі необхідно:

варіанти відповідей

Додати кипяченої води

Додати солі

Додати оцет

Запитання 6

Збільшення маси бобових при варінні (привар) становить:

варіанти відповідей

30%

50%

110%

Запитання 7

Зварені макаронні вироби не можна залишати у воді, тому що вони:

варіанти відповідей

Набухнуть

Розкиснуть

Наберуться солоного смаку

Запитання 8

При заливному способі:

варіанти відповідей

Кладуть в гарячу воду, солять варять, накривать кришкою

Кладуть в холодну воду, солять, варять, відкидають на сито

Кладуть у киплячу воду, варять, промивають гарячою водою

Запитання 9

Страву макаронник піддають тепловій обробці:

варіанти відповідей

Запікають у жаровій шафі

Гріють на водяній бані

Варять на воді

Запитання 10

Термін реалізації макаронних виробів після їх приготування протягом:

варіанти відповідей

30 хв.

2 години

7 годин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест