Урок 21. Приготування риби фаршированої

Додано: 17 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 702 рази
10 запитань
Запитання 1

Якими крупами фарширують рибу?

варіанти відповідей

Гречаною, рисовою

Перловою, кукурудзяною

Пшоном, манкою

Запитання 2

Для страви короп фарширований додають:

варіанти відповідей

Пшоно

Гриби

Сухарі

Запитання 3

Для страви щука фарширована шкіру знімають:

варіанти відповідей

Розрізають навпіл

Чулком цілою

Шкарпеткою цілою

Запитання 4

Як запікають рибу карась?

варіанти відповідей

Дрібними шматками

Кругляками

Цілою

Запитання 5

Температура для запікання риби :

варіанти відповідей

120-150°C

180-200°C

250-280°C

Запитання 6

Щоб риба була смачна і соковита, її запікають:

варіанти відповідей

У фользі

У соусі

У жаровій шафі

Запитання 7

Щоб фарширована риба мала гарний колі, рекомендовано додавати:

варіанти відповідей

Зелень петрушки

Лушпиння цибулі

Шматочки лимону

Запитання 8

Для страви «судак по-київській» використовують:

варіанти відповідей

Філе судака без шкіри

Кругляки риби

Порційні шматки із шкірою

Запитання 9

Термічна обробка страви «судак фарширований (цілим)»

варіанти відповідей

Запікання

Варіння

Припускання

Запитання 10

Для страви короп запечений під сметанним соусом, рибу попередньо:

варіанти відповідей

Припускають

Смажать основним способом

Смажать у фритюрі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест