Урок 22. Приготування страв із січеної маси

Додано: 17 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 544 рази
10 запитань
Запитання 1

Страва товченики рибні у вигляді:

варіанти відповідей

Листочка

Прямокутні

Кульок

Запитання 2

Термічна обробка страви ковбаски рибні українські:

варіанти відповідей

Смажать у фритюрі

Смажать основним способом

Припускають

Запитання 3

Страву січеники рибні українські обкачують:

варіанти відповідей

В борошні

У сухариках

В білій паніровці

Запитання 4

Січеники рибні овально приплюснутої форми готують з:

варіанти відповідей

січеної маси

Котлетної маси

Натуральної маси

Запитання 5

Під час смаження не рекомендовано проколювали виделкою вироби, тому що:

варіанти відповідей

З них буде витікати сік

Будуть згортатися білки

Руйнується паніровка

Запитання 6

До складу котлети рибні Бужок входить:

варіанти відповідей

Гриби печериці

Яйце варене

Сир твердий

Запитання 7

Страву биточки з тріски подають з картопляним пюре:

варіанти відповідей

Порційно

2 шт. на порцію

На замовлення

Запитання 8

Січеники рибні фаршировані вершковим маслом смажать:

варіанти відповідей

У жирі

На олії з обох боків

У фритюрі

Запитання 9

Січеники рибні фаршировані цибулею і шпинатом

варіанти відповідей

Обкачують двічі у білій паніровці

Обкачують у сухарях

Панірують у борошні

Запитання 10

Сформований рулет з риби обов’язково проколють ножем у двох-трьох місцях щоб:

варіанти відповідей

Витікав сік

Рулет не потріскався

Виглядав смачніше

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест