Для смаження основним способом порціонних шматочків натурального м’яса необхідно жиру:
Температура розігрітої сковороди для смаження м’яса до румяної кірочки:
Втрати під час смаження м’яса натурального порцій ними шматочками становить:
Бівштекс натуральний з яловичини до готовності «просмажене» необхідно смажити:
Щоб визначити готовність м’яса запанірованого порційними шматками, на поверхні утвориться:
Щоб м’ясо при смаженні не прилипало до сковороди слід покласти у жир :
М’ясо смажене натуральне порційними шматочками нарізують:
Натуральні порційні дрібні смажені шматочки м’яса зберігають не більше:
Крученики проходять теплову обробку:
До складу страви «душенина поспільна» входить:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома