Урок 8 «приготування щів»

Додано: 28 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 64 рази
10 запитань
Запитання 1

Коли солять капусняки?

варіанти відповідей

Як звариться капуста

В холодну воду

Після закипання

Запитання 2

Основний продукт для приготування капусняків?

варіанти відповідей

Свіжа капуста

Тушена капуста

Квашена капуста

Запитання 3

У капусняк звичайний картоплю нарізають?

варіанти відповідей

Соломкою

Часточками

Грибочками

Запитання 4

У капусняк запорізький додають:

варіанти відповідей

Рис

Пшоно

Перлову крупу

Запитання 5

У капусняк львівський кладуть:

варіанти відповідей

Замочену квасолю

Замочені сухі гриби

Замочені сухофрукти

Запитання 6

Складовою частиною розсльнику є:

варіанти відповідей

Домашні огірки

Свіжі огірки

Солоні огірки

Запитання 7

Для надання розсольнику гострого смаку необхідно додати:

варіанти відповідей

Огірковий розсіл

Чорного меленого перцю

Гострого перцю

Запитання 8

У розсольник домашній додають:

варіанти відповідей

Крупу пшеничну

Капусту

Крупу перлову

Запитання 9

Для розсольнику з крупами використовують крупи:


варіанти відповідей

Перлову

Пшоняну

Гречану

Запитання 10

У розсольник по-домашньому кладуть:

варіанти відповідей

Нарізаний шпинат

Варену ковбасу

Варену квасолю

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест