Капусняки. Щі.

Додано: 17 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 14 разів
10 запитань
Запитання 1

Коли солять капусняки?

варіанти відповідей

Як звариться капуста

В холодну воду

Після закипання

Запитання 2

Основний продукт для приготування капусняків?

варіанти відповідей

Свіжа капуста

Тушена капуста

Квашена капуста

Запитання 3

У капусняк звичайний картоплю нарізають?

варіанти відповідей

Соломкою

Часточками

Грибочками

Запитання 4

У капусняк запорізький додають:

варіанти відповідей

Рис

Пшоно

Перлову крупу

Запитання 5

У капусняк львівський кладуть:

варіанти відповідей

Замочену квасолю

Замочені сухі гриби

Замочені сухофрукти

Запитання 6

Що є головною ознакою щі?

варіанти відповідей

Кислий смак

Спецій

Солоні огірки

Запитання 7

Для надання щі гострого смаку необхідно додати:

варіанти відповідей

Розсіл

Квашена капуста

Гострого перцю

Запитання 8

У щі додають:

варіанти відповідей

 М'ясо

Капусту

Прянощі, овочі 

Кисле заправлення 

Запитання 9

Головним принципом приготування щів є 

варіанти відповідей

закладка продуктів у суп без попередньої теплової обробки

повільне варіння

одночасне закладання продуктів

Запитання 10

М'ясні щі готують на

варіанти відповідей

Яловичому бульйоні

Бульойоні із свинини

Курячому бульйоні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест