Устаткування хлібопекарського виробництва. ПТО. ІІ семестр.

Додано: 21 червня
Предмет: Технології, 10 клас
8 запитань
Запитання 1

Що таке фритюрниці?

варіанти відповідей

Обладнання хлібопекарського виробництва, яке здійснює теплову обробку продуктів методом висушування та пізніше охолодження.

Це апарат для з'єднання тіста з начинкою під тиском

Спеціалізовані теплові апарати, призначені для смаження різних продуктів,таких як овочі, риба, м’ясо, пиріжки, картопля,чіпси і ін. кулінарні і кондитерські вироби у великій кількості фритюру (жиру).

Запитання 2

Яке співвідношення напівфабрикатів до фритюру може бути під час смаження?

варіанти відповідей

1:4

1:4 - 1:20

2:15

Запитання 3

Температура смаження продуктів у фритюрі?

варіанти відповідей

160-190 С°

300 С°

100-120 С°

Запитання 4

Які печі застосовуються на великих хлібокомбінатах?

варіанти відповідей

шафні тупикові.

наскрізні тунельні; 

тунельні тупикові;

Запитання 5

На малих хлібопекарських підприємствах попереднє вистоювання здійснюється....?

варіанти відповідей

у шафах;

на спеціально обладнаних стелажах; 

на конвеєрі.

Запитання 6

Що роблять для запобігання залипання тістових заготовок в тістоокруглювальній машині?

варіанти відповідей

змащують олією;

посипають борошном; 

обдувають повітрям;

виготовляють робочі деталі машини з спеціальними покриттями;

Запитання 7

Яким пристроєм підтримується необхідна температура і вологість у шафі остаточного вистоювання тіста? 

варіанти відповідей

барометром;

кондиціонером; 

вентилятором

Запитання 8

Яка температура повинна бути при вистоюванні тіста? 

варіанти відповідей

30-40 С °; 

45-50 С°; 

50 -60°С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест