Тести розроблено з метою визначення рівня знань студентів зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми "Ресторанне обслуговування".
Основною формою тестів є завдання відкритої форми відповідей за принципом альтернативної побудови, що передбачають три - чотири відповіді з однією правильною.
Тести охоплюють тему курсу "Холодильне устаткування" і мають І рівень складності.
До тестів першого рівня складності належать питання, для вирішення яких потрібні глибокі теоретичні знання й уміння їх використовувати.
Відповіді на тести І рівня оцінюються в 1 бал.
Запропоновані тестові завдання можна використовувати як для поточного контролю знань із конкретної теми, так і для підсумкового контролю при проведення заліку.
Який елемент холодильної машини має вигляд змієвикової ребристо-трубної батареї, в якій відбувається кипінняхолодильного агента в умовах низької
температури за рахунок теплоти, що поглинається з навколишнього середовища?
Який елемент холодильної машини відсмоктує пари холодильного агента із випарника і направляє їх в конденсатор в стисненому стані?
Який елемент холодильної машини призначений для охолодження парів
холодильного агента і перетворення їх в рідину?
Як називається пристрій в холодильній машині, в якому відбувається зниження тиску холодильного агента для забезпечення умов низькотемпературного кипіння. Крім того, за допомогою цього пристрою регулюється кількість
холодильного агента, що подається у випарник?
Види холодильних агентов, які використовують в холодильних машинах:
Розрізняють такі види охолодження:
Холодильні агенти (хладони) це –
Компресорна холодильна машина являє собою сукупність основних елементів, при відсутності будь-якого з них процес отримання штучного холоду неможливий, це:
Що таке аміак?
В якому стані дозволяється завантажувати продукти до холодильного обладнання?
1.
Яке холодильне устаткування призначене для приготування десерту із льодяної крихти з фруктовим наповнювачем.
Яке холодильне устаткування призначене для приготування м'якого морозива за допомогою одночасного перемішування інгредієнтів, насичення повітрям, заморожування попередньо підготовленої рідкої суміші?
Основний вид холодильного обладнання підсобних та складських приміщень закладів ресторанного господарства:
Холодильне устаткування встановлюють у приміщеннях, в яких температура повітря не перевищує
Холодильне устаткування встановлюють у приміщеннях, на мінімальній відстані від стін або іншого обладнання не менш як
Яке устаткування називається середньотемпературним?
Яке призначення мають холодильні вітрини?
Холодильне устаткування експлуатують у відповідності з правилами, відображеними:
Льодогенератори – це апарати для приготування
В яких одиницях вимірюється кількість холоду?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома