1. Як відбувається прогрів продуктів в електричному НВЧ-полі ?
За допомогою чого змащують жарову поверхню в млинницях?
3. Що нагрівається на індукційній плиті?
4. Який час необхідний для прогрівання пароконвектомата?
5. Як називаються апарати в яких продукти обробляються інфрачервоним випромінюванням?
6. Які переваги мають індукційні плити порівняно з електричними чи газовими плитами?
7. Що повинно мати дно наплитного посуду для індукційних плит?
8. Що є робочою поверхнею жаровні ЖОЕ-720?
9. Яке призначення вентилятора в мікрохвильовій печі?
10. Який час триває випікання піци в професійних печах?
11. Чому млинці при випіканні на млинниці пристають до жарової поверхні?
12. Яке призначення системи блокування у НВЧ- печі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома