Устаткування. Лабораторно-практична робота №9.

Додано: 17 квітня 2022
Предмет:
Тест виконано: 94 рази
12 запитань
Запитання 1

    Яке призначення сковороди ?


варіанти відповідей

для смаження основним способом, тушкування, пасерування;

для смаження основним способом, припускання;

для смаження основним способом і у фритюрі


для пасерування та тушкування

Запитання 2

    Що є нагрівним елементом у фритюрниці?



варіанти відповідей

ТЕНи

кварцові трубки

спіралі в фарфорових чашечках

газові пальники

Запитання 3

   Для чого призначена ручка шиберної заслінки в жаровій шафі?



варіанти відповідей

щоб відкривати вентиляційні отвори

щоб регулювати температуру в жаровій шафі

щоб регулювати окреме включення верхніх і нижніх ТЕНів

щоб відкривати двері

Запитання 4

    Для чого призначений маховик у сковороді?



варіанти відповідей

щоб включити сковороду;

щоб регулювати температуру на сковороді;

щоб перекидати жарочну чашу ;

щоб накривати кришкою жарову чашу

Запитання 5

    Де розміщена «холодна зона» у фритюрниці?



варіанти відповідей

під ТЕНами

над ТЕНами

під жаровою ванною

усі відповіді вірні

Запитання 6

   Що є нагрівним елементом у жаровій шафі?



варіанти відповідей

ТЕНи

кварцові трубки

спіралі у фарфорових чашечках

газові пальники

Запитання 7

    Яке призначення фритюрниці?


варіанти відповідей

для смаження овочів


для смаження продуктів у великій кількості жиру

для смаження продуктів у малій кількості жиру

для тушкування і пасерування

Запитання 8

  Що є нагрівним елементом у сковороді?


варіанти відповідей

ТЕНи


спіралі у фарфорових чашечках

кварцові трубки


газові пальники

Запитання 9

  Для чого у жаровій шафі два перемикачі?


варіанти відповідей

для окремого включення верхніх і нижніх ТЕНів


для встановлення потрібної температури


для відкривання вентиляційних отворів


усі відповіді вірні

Запитання 10

   Для чого призначена жарова шафа?


варіанти відповідей

для запікання овочів та грибів

для запікання м′яса та риби

для випікання булочних та кондитерських виробів

усі відповіді вірні

Запитання 11

    Яка температура «холодної зони»?



варіанти відповідей

80-100 ⁰С

120-140 ⁰С

160-170⁰С

190-200⁰С

Запитання 12

   Для чого призначений перекидний механізм у сковороді?


варіанти відповідей

для відкривання кришки


для перекидання жарочної чаші


для перевертання виробів під час смаження

для встановлення необхідної температури

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест