Устаткування ПХ. Контрольна робота за ІІ семестр.

Додано: 23 травня 2022
Предмет:
Тест виконано: 128 разів
12 запитань
Запитання 1

Для чого призначений просіювач борошна;


варіанти відповідей

для збагачення киснем і видалення металевих домішок;

для збагачення киснем і видалення домішок;

для збагачення киснем, видалення домішок і розпушення борошна.

Запитання 2

МТМ-15 призначена:


варіанти відповідей

просіювання борошна;

для замішування тіста;

для збивання кремів.

Запитання 3

Вкажіть, чому потрібно, щоб діжа тістомісильної машини ТММ-1М рухалась навкруг власної осі:

варіанти відповідей

щоб подовжити строк експлуатації.

щоб підсипати потрібні продукти під час роботи;

щоб тісто краще і рівномірно замішувалось; 

Запитання 4

Вкажіть, для чого призначений терморегулятор «сухого ходу» в парогенераторі харчоварильного котла:

варіанти відповідей

для підвищення температури води в парогенераторі;

для вимикання нагрівальних елементів за відсутності води в парогенераторі; 

для швидкого розігрівання ТЕНів в парогенераторі;

Запитання 5

Кришку харчоварильного котла відкривають:

варіанти відповідей

за себе;

на себе;

від себе;

Запитання 6

Для яких способів обробки продуктів ШЖЕСМ-2 призначена?

варіанти відповідей

для запікання кулінарних виробів;

смаження великих шматків м’яса;

смаження великих шматків м’яса, запікання кулінарних виробів, випічки кондитерських виробів.   

Запитання 7

Яке призначення фритюрниць?

варіанти відповідей

для смаження продуктів основним способом;

для пасерування продуктів, їх припускання ;

для смаження продуктів у великій кількості жиру в співвідношенні 4:1.

Запитання 8

Що є робочою поверхнею плити?

варіанти відповідей

шнек та ножі;

конфорки;   

місильний важіль.

Запитання 9

Вкажіть, яка складова частина електричної плити зображена на малюнку під цифрою 1:

варіанти відповідей

пакетні перемикачі конфорок; 

терморегулятори конфорок;

реле

Запитання 10

Як здійснюється регулювання температурних режимів у сковородах та фритюрницях?

варіанти відповідей

електронагрівальним елементом;

терморегулятором;

тепловою ізоляцією.

Запитання 11

Вкажіть, для чого призначена «холодна зона» електрофритюрниці.

варіанти відповідей

Для довшого використання жиру при смаженні продуктів;

Для повільного смаження виробів;

Щоб частинки продукту, які утворилися в процесі смаження не обвуглювались і не забруднювали жир;

Запитання 12

За рахунок чого утворюється «холодна зона» у фритюрниці:


варіанти відповідей

через якість фритюру;

розташування нагрівальних елементів;  

регулювання температури.  

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест