Узагальнення знань з теми: Салати. приготування салатів.

Додано: 2 лютого 2023
Предмет: Технології, 6 клас
Тест виконано: 363 рази
12 запитань
Запитання 1

Салати по основному продукту поділяються на

варіанти відповідей

овочеві

м'ясні

рибні

морські

фруктові

фруктово-овочеві

змішані-асорті

Запитання 2

За способом подачі салати поділяються на:

варіанти відповідей

холодні

гарячі

теплі

салат-коктейль

Запитання 3

Які інструменти використовують для приготування салатів?

варіанти відповідей

ніж

лійка

сито

м'ясорубка

Запитання 4

Чим заправляють салати?

варіанти відповідей

майонезом

молоком

водою

олією

Запитання 5

Який спосіб нарізки овочів зображено на малюнку?

варіанти відповідей

соломка

часточки

брусочки

кубики

Запитання 6

Який спосіб нарізки зображено на малюнку?

варіанти відповідей

кружальця

брусочки

соломка

квадрат

Запитання 7

Який спосіб нарізки зображено на малюнку?

варіанти відповідей

брусочки

кубики

соломка

часточки

Запитання 8

Який спосіб нарізки овочів зображено на малюнку?

варіанти відповідей

часточкою

кружальцями

кубиками

брусочками

Запитання 9

Перед приготуванням салату, ми маємо(кілька правильних відповідей):

варіанти відповідей

обмити овочі

помити руки

нарізати овочі

витерти овочі рушником

Запитання 10

Яку форму нарізки овочів використовують для приготування вінегрету?

варіанти відповідей

кубики

соломку

часточки

кружальця

Запитання 11

Коли споживають салати?

варіанти відповідей

після основних страв

під час споживання основних страв

перед основними стравами

Запитання 12

Фруктові салати заправляють:

варіанти відповідей

Майонезом

Йогуртом

Рослинною олією

Сметаною

Водою

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест