Варочно-смажильне устаткування

Додано: 5 травня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 72 рази
7 запитань
Запитання 1

Вкажіть тепловий процес, проведення якого стає можливим за наявності певних особливостей у будові електричних плит?

варіанти відповідей

варка

смаження

тушкування

припускання

запікання

випікання

Запитання 2

Скільки конфорок має плита ПЕСМ-4ШБ?

варіанти відповідей

2

4

6

8

Запитання 3

Для чого використовуюється рухомий піддон у плиті ПЕСМ-4ШБ?

варіанти відповідей

для кращої фіксації варильної поверхні;

для збирання пролитої рідини;

для зручності заміни теплогенеруючих пристроїв;

Запитання 4

Жарові шафи у електричних плитах оснащені ТЕНами, що розміщені в камері вгорі та внизу у кількості?

варіанти відповідей

шести штук

чотирьох штук

пяти штук

восьми штук

Запитання 5

За видом теплоносія плити класифікують на такі групи:

варіанти відповідей

смажильні

магнітні

електричні

газові

Запитання 6

Потужність конфорок регулюється у співвідношенні:

варіанти відповідей

4:2:1

1:2:4

2:4:6

Запитання 7

Зазанчте правила експлуатації яких необхідно дотримуватися під час роботи електричних плит?

варіанти відповідей

конфорки вмикають на повну потужність, а після закипання рідини, встановлюють на середнє або слабке нагрівання;

піддон миють та просушують;

перевірити надійність заземлення, справність пакетних перемикачів;

необхідно перевірити санітарний стан жарової поверхні, піддона та камер жарової шафи;

забороняється залишати не завантажену конфорку в режимі сильного нагрівання;

для експлуатації жарової шафи, встановлюють необхідну температуру за допомогою терморегулятора;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест