За якими ознаками класифікуються бутерброди?
Як називається бутерброд, для приготування якого використовують один ломтик хліба і кілька інгредієнтів?
Які інгредієнти використовуються для приготування чізбургера?
Яку назву має італійський бутерброд, в якому сир моцарелла і томати подаються на підсмаженому ломтику хліба?
На які види поділяються бутерброди залежно від начинки?
Чим, зазвичай, заповнюються тартинки?
Який із нижчевказаних бутербродів має найменший розмір?
Які бутерброди відносяться до бутербродів-кошиків?
Як називають бутерброд, закритий з обох сторін хлібом, або невеликий розрізаний навпіл у поздовжньому напрямку булочкою?
Які особливості канапе?
Скільки часу приготований бутерброд можна зберігати в холодильнику?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома