Види салатів. Обробка овочів

Додано: 11 березня
Предмет: Технології, 6 клас
9 запитань
Запитання 1

Найчастіше в складі салату є:

варіанти відповідей

м'ясо

риба

овочі

сир

Запитання 2

Чи може салат бути гарніром, наприклад, до риби чи м'яса?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

За способом подачі салати класифікують на:

варіанти відповідей

холодні

перемішані

теплі

багатошарові

асорті

салати-коктейлі

Запитання 4

Яка має бути оптимальна температура теплого салату?

варіанти відповідей

30 градусів

40 градусів

60 градусів

Запитання 5

Який вид салату зображений на фото?

варіанти відповідей

морський

багатошаровий

екзотичний

салат-коктейль

Запитання 6

Якщо в складі салату є м'ясо, сир, огірок та гранат, то, за основним продуктом, він відноситься до:

варіанти відповідей

м'ясного

асорті

фруктового

овочевого

Запитання 7

Які є способи обробки овочів?

варіанти відповідей

вторинна

первинна

теплова

миття

Запитання 8

До якого способу обробки відноситься запікання овочів?

варіанти відповідей

парового

вторинного

первинного

теплового

Запитання 9

За регулярністю подачі салати класифікують на:

варіанти відповідей

холодні

щоденні

регулярні

теплі

нерегулярні

святкові

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест