які процеси ми відносимо до теплової обробки овочів?
у якому місті щорічно відбувається фестиваль дерунів?
До страв нашої національної кухні відносяться:
первинна обробка включає в себе:
Запікання це-
під час теплової обробки овочі втрачають вітаміни?
В Україні цей овоч вважають другим хлібом:
Гарніри з овочів бувають:
Гарнір – це
Користувалися великою популярністю у народній кухні, особливо у північних районах України. Сиру картоплю терли на тертушці, зливали зайву рідину, додавали ложку-дві білого борошна чи картопляного крохмалю, яйце, терту сиру цибулину, ретельно розмішували і смажили на олії чи смальці.
Комбінований процес теплової обробки овочів під час якого овочі обсмажують, а потім доводять до готовності в невеликій кількості рідини з додавання корінців, спецій, цибулі
Залежно від теплової обробки овочів страви з овочів поділяють на:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома