Види тіста

Додано: 3 березня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Солодка випічка з дрібнопористою структурою-це...

варіанти відповідей

Бісквіт

Круасан

Мафін

Запитання 2

Листкове тісто буває..

варіанти відповідей

Солодке та солене

Дріжджове та бездріжджове

Шарувате та нешарувате

Запитання 3

Основні компоненти класичного бісквіту

варіанти відповідей

Борошно,цукор, яйця, розпушувач тіста

Борошно, цукор, яйця,олія

Борошно,цукор, яйця

Запитання 4

Температура випікання бісквіту

варіанти відповідей

170-180 С

190-200 С

200-220 С

Запитання 5

Яких видів бувають дріжджі?

варіанти відповідей

Пресовані

Сухі

Рідкі

Тверді

Запитання 6

Якої температури мають бути компоненти перед приготуванням пісочного тіста?

варіанти відповідей

Кімнатної

Охолодженими

Розігріті

Запитання 7

Який додатковий інгредієнт додають в шифоновий бісвкіт?

варіанти відповідей

Олію

Розпушувач тіста

Какао

Бакалію

Запитання 8

Які є різновиди хліба, залежно від виду борошна?

варіанти відповідей

Житній

Пшеничний

Житньо-пшеничний

Пшенично-житній

Вівсяний

Запитання 9

Який компонент відсутній у заварному тісті?

варіанти відповідей

Вода

Яйця

Цукор

Сіль

Запитання 10

Яке тісто можна приготувати опарним та безопарним способами?

варіанти відповідей

Бісквітне

Листкове

Пісочне

Дріжджове

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест