У ресторанному господарстві використовується посуд
Металевий посуд використовується для
Посуд із пластмас використовується на підприємствах ресторанного господарства
Пиріжкова тарілка діаметром 175 мм застосовується для
Закусочна тарілка діаметром 200 мм використовується для
Перед подаванням кожної нової групи страв необхідно
Глибокі тарілки можна збирати по
При збиранні посуду тритарілковим способом
Чашки збирають
Техніка перенесення офіціантом підноса:
На бенкеті-коктейль тарілки і столові набори індивідуального використання
Для приготування й подавання напоїв використовують
Протиральні рушники застосовуються для
Кількість обслуговуючого персоналу для банкету з повним обслуговуванням, на кількість гостей 4-6
Кількість обслуговуючого персоналу для банкету фуршет, на кількість гостей 15-20
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома