Який розпушувач використовують для приготування дріжджового тіста?
В яких випадках готують дріжджове тісто опарним способом?
Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?
В чому різниця приготування бісквіту «Буше» від основного?
Готовність бісквіта визначають за
Вареники – це страва
Борошно просіюють для того, щоб
Рідке тісто, яке складається з борошна, дріжджів, рідини, цукру, називається
Біологічні розпушувачі - це
Вкажіть правильну послідовність замішування бездріжджового
листкового тіста:
А) кладуть на тісто брусочок вершкового масла;
Б) масло ніби накривають кутами тіста і розкатують;
В) замішують воду, борошно, сіль і розкатують у прямокутник
Г) Процедуру повторюють ще щонайменше 10-15 разів і
відправляють у холодильник.
Який вид листкового тіста вважається класичним?
Основною сировиною для приготування пісочного тіста є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома