Виробниче навчання ЗПК 6

Додано: 27 лютого 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 17 разів
9 запитань
Запитання 1

В якості

енергоресурсів у харчовому виробництві частіше всього використовуються...

варіанти відповідей

гаряча водяна пара

гаряча вода

електричний струм

природний газ

тверде та рідке паливо

Запитання 2

Які види робіт належать до міжремонтного обслуговування обладнання?

варіанти відповідей

спостерігання за технічним станом та санітарними умовами обладнання

щоденне очищення, промивання, протирання обладнання після його використання

змащування робочих органів

заміна запобіжників

очищення конденсаторів, холодильних агрегатів від бруду, пилу, усунення у випарниках снігової шуби

усунення дрібних неполадків

Запитання 3

Для ознайомлення з правилами користування та експлуатації обладнання робітники підприємств повинні пройти програму...

варіанти відповідей

техмінімуму

техогляду

техобслуговування

Запитання 4

Заняття з техмінімуму проводяться...

варіанти відповідей

без відриву від виробництва з кожним робітником

окремо безпосередньо на робочому місці

після закінчення робочої зміни

перед роботою

Запитання 5

Раціональне використання сировини означає...

варіанти відповідей

використання всіх потенційних можливостей сировини

зберігання сировини у належному стані

усі відповіді правильні

Запитання 6

Чим джем відрізняється від повидла?

варіанти відповідей

відсутністю цукру

відсутністю теплової обробки

додаванням желюючих соків або харчового пектину

Запитання 7

Що таке варення?

варіанти відповідей

фруктово-ягідні напівфабрикати для кондитерських виробів

іноземних виробників

цілі або розділені на часточки плоди і ягоди, консервовані шляхом

варіння з цукром або в цукровому сиропі

це плоди (цілі або їх часточки), зварені в цукровому сиропі, підсушені та посипані дрібним цукром або глазуровані в цукровому сиропі

цілі або нарізані плоди і ягоди, консервовані діоксидом сірки

або швидкозаморожені

Запитання 8

Як називається художня нарізка фруктів?

варіанти відповідей

мерчендайзінг

дайвінг

карвінг

Запитання 9

Як називається спеціальний прилад для

нарізки фруктів та овочів?

варіанти відповідей

карвінг

слайсер

еркипер

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест