Визначні місця Лондона

Додано: 1 травня
Предмет: Англійська мова, 4 клас
Тест виконано: 80 разів
12 запитань
Запитання 1

1. London's the most famous sights are ...

варіанти відповідей

a). banks, galleries, museums

b). Tower Bridge, Big Ben, Trafalgar Square

c). Independence Square, St. Sophia Cathedral, Andriivskyy Uzviz

d). school, park, shops

Запитання 2

2. You can see these place of London from red ...

варіанти відповідей

a). car

b). taxi

c). double - decker

d). tram

Запитання 3

3. In the centre Trafalgar Square is ...

варіанти відповідей

a). a statue of Admiral Nelson

b). a St. Paul's Cathedral

c). a Tower Bridge

d). a Buckingham Palace

Запитання 4

4. It is london home of the Queen

варіанти відповідей

a). Piccadilly Circus

b). St. James's Park

c). Buckingham Palace

d). Big Ben

Запитання 5

5. The St. James's Park it is ...

варіанти відповідей

a). a big park

b). one of the royal park

c). a small park

d). interesting place

Запитання 6

6. What is this Covent Garden?

варіанти відповідей

a). It is a tourist shopping centre

b). It is a big cafe

c). It is a new restaurant

d). It is a beautiful park

Запитання 7

7. The Tower Bridge is ...

варіанти відповідей

a). new and famous

b). old and interesting

c). new and big

d). old and very famous

Запитання 8

8. To the left of statue you can see

варіанти відповідей

a). National Gallery

b). Piccadilly Circus

c). Houses of Parliament

d). Big Ben

Запитання 9

9. What the big park is called?

варіанти відповідей

a). Hydro Park

b). Hyde Park

c). Double - decker

d). national Park

Запитання 10

10. Who rules in England?

варіанти відповідей

a). a president

b). people

c).parliament

d). Queen

Запитання 11

11. What colour is the traditional London Taxi?

варіанти відповідей

a). black

b). green

c). red

d). yellow

Запитання 12

12. It is the meeting point of six streets.

варіанти відповідей

a). the Houses of Parliament

b). St. Paul's Cathedral

c). National Gallery

d). Piccadilly Circus

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест