Я у супермаркеті

Додано: 17 травня
Предмет: Природничі науки, 6 клас
8 запитань
Запитання 1

Методи консервування:

варіанти відповідей

фізичні, фізико-хімічні

термічні

аерозольні

Запитання 2

Пастерізація

варіанти відповідей

Нагрівання до 63 градусів Цельсія, а потім до 90 градусів Цельсія

Охолодження до 0 градусів Цельсія

Замороження до -10 градусів Цельсія

Запитання 3

Стерилізація

варіанти відповідей

Теплова обробка герметично закупореного продукту

Охолодження герметично закупореного продукту

Занурення у розчин солі герметично закупореного продукту

Запитання 4

Фізико-хімічний спосіб консервування

варіанти відповідей

Застосування солі, цукру, сущіння

Лише застосування солі

Лише застосування цукру та солі

Запитання 5

Маринування

варіанти відповідей

Введення оцтової кислоти в продукти

Введення цукру в продукти

Введення солі в продукти

Запитання 6

Сульфітація продуктів

варіанти відповідей

Використання сірчаної кислоти або газу

Використання оцту

Використання аскорбінової кислоти

Запитання 7

Стикери мають інформацію

варіанти відповідей

Про дату упаковки, термін реалізації та умови зберігання продукту

Лише про дату упаковки

Лише про умови зберігання продуктів

Запитання 8

Хлібобулочні вироби треба зберігати

варіанти відповідей

В упаковці виробника

В темному місці

Зберігати без упаковки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест