Які матеріали використовують для пакування харчових продуктів?
Маринування, консервування з сіллю або цукром - це:
Зброджування, квашення - це:
Нагрівання продукту до температури +60+65° декілька разів - це:
У відділі бакалія можна придбати продукти:
Температура на полицях для зберігання молочної продукції не має перевищувати ...
Причинами появи шкідників у крупах є:
Спеціальну обробку харчових продуктів для запобігання псуванню і подовження терміну зберігання називають ...
Речовини, які збільшують термін зберігання харчових продуктів, запобігаючи від псування мікроорганізмами називаються:
Перші три цифри штрих-коду означають:
Консерванти маркують літерою «Е» із порядковим номером:
Які існують способи консервування харчових продуктів?
Що таке тління:
Період розкладу пластику складає:
Переваги переробки сміття:
Що не є перевагою переробки сміття:
Маринування, консервування з сіллю або цукром - це:
До фізичного способу консервування продуктів належить:
Стерилізація - це
Які речовини ми використовуємо в побуті як консерванти?
Визначте правильність тверджень.
Якщо у продуктів змінюється вигляд, з’являється неприємний запах, це свідчить про утворення в них шкідливих речовин.
Хлібобулочні вироби треба зберігати
Стикери мають інформацію
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома