На скільки груп поділяють кулінарні вироби?
Які страви належать до групи холодних страв і закусок?
Яка оптимальна температура подачі холодних перших страв?
Які бувають перші страви за характером основи?
На які види умовно поділяють другі страви?
Яка оптимальна температура подачі гарячих десертів?
Які страви належать до холодних солодких страв?
Які вироби відносяться до категорії напівфабрикатів для подачі страв?
Які вироби належать до борошняних кулінарних виробів?
Як називається солодкий напій, для приготування якого використовують фруктово-ягідний відвар та картопляний або кукурудзяний крохмаль?
Як називається форма вегетаріанства, коли в їжу споживають продукти, які не пройшли термічну обробку?
Що належить до комбінованих прийомів теплової обробки?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома