Загальна класифікація кулінарних страв

Додано: 9 січня
Предмет: Технології
8 запитань
Запитання 1

На скільки груп поділяють кулінарні вироби?

варіанти відповідей

4

8

6

2

Запитання 2

Які страви належать до групи холодних страв і закусок?

варіанти відповідей

вінегрет

бутерброди

желе

канапки

Запитання 3

Яка оптимальна температура подачі холодних перших страв?

варіанти відповідей

14 градусів

25 градусів

6 градусів

Запитання 4

На які види умовно поділяють другі страви?

варіанти відповідей

мясні

смажені

рибні

овочеві

варені

тушковані

Запитання 5

Яка оптимальна температура подачі гарячих десертів?

варіанти відповідей

50-55 градусів

70-75 градусів

30-35 градусів

Запитання 6

Які страви належать до холодних солодких страв?

варіанти відповідей

компот

желе

морозиво

пудинг

суфле

фрукти

Запитання 7

Яка температура подачі холодних напоїв?

варіанти відповідей

7-14

-5

30-45

0

Запитання 8

Як називається солодкий напій, для приготування якого використовують фруктово-ягідний відвар та картопляний або кукурудзяний крохмаль?

варіанти відповідей

желе

мус

кисіль

айран

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест