Який метод теплової обробки найчастіше використовують для приготування овочевих гарнірів?
Для приготування грибних гарнірів найчастіше використовують:
Чи додають соуси до гарнірів із овочів для покращення смаку?
Який із овочів підходить для приготування пюре як гарніру?
Який метод обробки грибів допомагає зберегти їх смак і текстуру?
Яка крупа підходить для приготування гарніру до рибних страв?
Для приготування гарніру з макаронних виробів їх потрібно:
Чи потрібно зливати воду після варіння макаронних виробів?
Які крупи використовують для гарніру до м’ясних страв?
Який із продуктів додають до гарніру з макаронних виробів для покращення смаку?
Який основний інструмент використовують для обробки риби на напівфабрикати?
Чи можна готувати котлети з фаршу риби?
Який вид напівфабрикатів із м’яса вважається порційним?
Для приготування фаршу з риби необхідно:
Чи можна зберігати напівфабрикати з риби в холодильнику понад 3 дні?
Що таке биток із м’яса?
Яка послідовність обробки м’яса для приготування напівфабрикатів є правильною?
Який напівфабрикат із м’яса належить до порційних?
Яке основне правило підготовки м’яса для фаршу?
Чи можна використовувати заморожене м’ясо для приготування напівфабрикатів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома