Розпушувачі тіста поділяють на:
На бульйоні з курки готують?
Борщ полтавський заправляють
Що додають у воду при варінні яєць без шкарлупи?
Щоб на поверхні соусу не утворилась плівка, необхідно
Котлети по-київськи фарширують
Чим відрізняється холодна страва від закуски?
. Визига – це
Кісткові «жучки» в осетрових відокремлюють
Мета панірування виробів з котлетної маси
До молюсків належать
Чим відрізняється ромштекс від антрекоту
Скільки котлет по-київськи можна приготувати з однієї курки
Заправними називають супи тому що їх
Чим відрізняється капусняк запорізький від капусняку звичайного
Яку консистенцію мають супи-пюре
. Скільки різновидів борщу є
Температура подачі гарячих соусів
Овочі які мають зелений колір варять
До складу комбінованого гарніру входять
Страви з овочів відрізняються від гарнірів з овочів
Крохмаль, який є в овочах при нагріванні
Під час теплової обробки білок і жовток яєць
Для варіння яйця закладають у
Яйце «пашот» - це
. Під час запікання риби утворюється рум’яна кірочка завдяки
Які бутерброди готують переважно на банкет
Салати зберігають у не заправленому вигляді
Холодна страва відрізняється від закуски
В яку каву додають гаряче топлене молоко з пінкою
Яка кава подається з морозивом
Драглеподібної консистенції страви набувають завдяки
Жовтий, червоний, помаранчевий колір овочів зумовлений наявністю
Яка каша при тривалому зберіганні найшвидше старіє
Які овочі при варінні не солять
Яка базисна вологість борошна
Набухання клейковини після замішування тіста відбувається протягом
Під час нагрівання у кислому середовищі з цукрами відбувається
Продукти нарізані для бутербродів збергіають
Заправлені салати з відварних овочів підлягають реалізації протягом
Якщо з’єднувати теплі продукти з холодними, салат
Свинячу печінку перед тепловою обробкою потрібно :
Для більшого аромату кави, під час його заварювання, в воду додають
До страв з нежирного м’яса краще подавати гарніри
М’ясні паніровані страви набувають приємний смак, якщо до сухарів додати
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома