Принципи раціонального харчування
Вкажіть, які чинники впливають на харчові звички
Познач дії, які допоможуть уникнути мікробного забруднення продуктів (декілька відповідей)
Харчова цінність продуктів це співвідношення
Енергетична цінність (калорійність) це
Білки - це.......
джерелом рослинних білків є:
Основним джерелом енергії є....
Речовини, які в невеликій кількості потрібні для організму людини.-це...
Правильно користуватися йодованою сіллю так
Обери правила зберігання та обробки харчових продуктів
Вкажіть шкідливі харчові звички
Вкажіть продукти харчування, що містять прості вуглеводи...
Вуглеводи поділяються на...
Які продукти потрібно вживати для профілактики йододифіциту
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома