Принципи раціонального харчування:
Принципами раціонального харчування є різноманітність, помірність, збалансованість.
Про який з них йдеться: правильне співвідношення всіх дібраних продуктів для щоденного споживання?
Принципами раціонального харчування є різноманітність, помірність, збалансованість.
Про який з них йдеться: вимагає, щоб калорійність раціону не перевищувала енергетичних затрат організму?
Принципами раціонального харчування є різноманітність, помірність, збалансованість.
Про який з них йдеться: передбачає споживання продуктів усіх основних груп (хліб і крупи; овочі та фрукти; м’ясо-молочні вироби)?
Познач всі чинники, що впливають на формування харчових звичок
Обери харчові звички, які корисні для здоров'я
Обери харчові звички, які шкідливі для здоров'я
Харчова піраміда показує
Продуктів із найширшої частини піраміди треба споживати...
Продуктів із найвужчої частини піраміди треба споживати...
Енергетична цінність (калорійність) продуктів − це...
При фізичних навантаженнях потреба організму в енергії (калоріях)...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома