2.Утворюють в організмі запаси, що за потреби використовуються як додаткове джерело енергії
3.Оберіть чинники, що впливають на формування харчових звичок.
4.Оберіть принципи раціонального харчування.
5. Оберіть ті чинники, які сприяють профілактиці цукрового діабету ІІ типу.
6.Дефіцит йоду в організмі призводить до багатьох чинників. Оберіть їх.
7. Оберіть чинники, які можуть спричинити харчове отруєння.
8.Оберіть правильний порядок дій миття рук
9.Якщо інфекційна хвороба поширюється в межах країни, то це...
10.Оберіть шляхи передачі ВІЛ-інфекції
11.Оберіть істинні твердження
12.Оберіть симптоми, які найчастіше проявляються у хворих на коронавірус
13.ВІЛ − це...
14. Основними симптомами туберкульозу є
15. Захистом від туберкульозу є:
16.Виділіть шляхи, якими ВІЛ НЕ передається:
17.Енергетична цінність (калорійність) продуктів − це...
18.Що потрібно зробити, якщо підозрюєш у себе харчове отруєння?
19.Особиста гігієна це...
Щоб запобігти проблемам, пов'язаним з йододифіцитом, необхідно вживати у їжу:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома