В якій відповіді названі всі необхідні поживні речовини, що повинні бути в їжі підлітка
Яка мінеральна речовина необхідна для формування кісток і міцності зубів?
Помірність, різноманітність, збалансованість - це принципи ...
Якими із наступних предметів гігієни не можна ні з ким ділитися?
Що таке харчова (поживна) цінність?
Що таке енергетична цінність ( калорійність)?
Перші ознаки харчового отруєння — слабкість, біль у животі, пронос, нудота, блювання, підвищення температури. Вони з’являються через 2–4 години після вживання зіпсованого продукту. Як діяти за таких ознак? Дайте найбільш точну відповідь.
Принципами раціонального харчування є різноманітність, помірність, збалансованість. Про що йдеться: правильне співвідношення всіх дібраних продуктів для щоденного споживання?
Стан повного фізичного, духовного, психологічного та соціального благополуччя - це.
Найкраще забезпечують організм енергією …
Які основні ознаки харчового отруєння?
Вкажіть основні правила обробки та зберігання харчових продуктів:
Оберіть індивідуальні засоби особистої гігієни:
Руки потрібно мити впродовж:
Для догляду за ротовою порожниною потрібні:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома