Надати відповіді на питання.
Деякі питання мають по декілька правильних відповідей.
Яку сировину відносять до основної?
Яку сировину відносять до допоміжної?
Борошно якого гатунку використовують для приготування дієтичних сортів хліба та печива?
Яких правил необхідно дотримуватися при зберіганні борошна?
Крохмаль поділяють на:
Розрізняють такі групи цукрів...
За способом теплової обробки молоко поділяють на...
Продукт, який отримують шляхом зневоднення молока і вершків, це?
Концентровані висококалорійні молочні продукти, одержані зі свіжого молока і вершків шляхом згущення і консервування їх цукром або стерилізацією, це?
Суміш яєчних білків і жовтків, перемішаних, профільтрованих, пастеризованих, охолоджених і заморожених при температурі - 18С у металевих банках або у пакетах, це?
Обробка яєць перед використанням складається з таких послідовних процесів:
Висококалорійна сировина, покращує смак виробів, уповільнює черствіння, покращує структуру виробів, надає їм пористості й збільшує в об'ємі, це?
За походженням жири розрізняють - ?
Біологічний розпушувач, це?
Хімічний розпушувач, це?
До харчових кислот відносять - ?
Речовина, яка має сильний запах, зумовлений вмістом в ній ефірних олій, це?
Ароматизатори поділяють на такі групи?
Драглеутворююча речовина, це?
До природних барвників відносять:...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома