Форми нарізування.

Додано: 8 травня 2022
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 98 разів
7 запитань
Запитання 1

Під час роботи з ножем тримати ніж лезом:

варіанти відповідей

від себе

до себе

Запитання 2

Салат - це

варіанти відповідей

страва у суміші різноманітних сирих та відварених овочів, основний інгредієнт - буряк

страва, що подається після обіду, тобто основних страв ( наприкінці трапези)

страва із дрібно покришених шматочків сирих чи варених овочів та інших продуктів (яєць, м'яса, риби) з додаванням різних заправок, прянощів.

Запитання 3

В якому вигляді можна споживати овочі?

варіанти відповідей

Сирими

Тушкованими

Запеченими

Вареними

Смаженими

Запитання 4

Салати - це:

варіанти відповідей

Перші страви

Закуски

Другі страви

Десерт

Запитання 5

Чи можуть салат використовувати як гарнір до риби або м'яса?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Які способи нарізки овочів Вам відомі?

варіанти відповідей

Нарізка Брусочки

Нарізка Кубики

Нарізка Соломка

Нарізка Кружечки

Нарізка Різьба

Нарізка Багатогранник

Запитання 7

Заправляють салати:

варіанти відповідей

Оцтом, йогуртом, закваскою

Салатними заправками, майонезом, сметаною

Кетчупом, водою, сиром

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест