Вода,яку ми споживаємо, має бути:
Захворювання,що поширюються через брудну воду, можуть:
Основними показниками води є:
Хімічні речовини,що утворюються при обробці води:
Вода,що використовується для пиття і господарських потреб людей,повинна відповідати:
Згідно з гігієнічними вимогами, питна вода має бути:
Вода що не містить патогенних мікроорганізмів небезпечних для здоров'я людини,безпечна у відношенні:
Вода,яка за розчиненими речовинами не завдає шкоди людині, придатна у відношенні:
Прозора, без кольору,присмаку, запаху- це добрі ознаки води:
Порушується нормальний розвиток і функціонування щитовидної залози при недостатній кількості у воді:
Сприяє нормальному розвитку і мінералізації кісток і зубів:
Ендемічний зоб-захворювання,що викликається відсутністю у питній воді фонів:
Карієс-це захворювання, що викликається відсутністю у питній воді:
Токсичний ціаноз розвивається при вживанні води зі збільшеним вмістом:
Захворювання, що викликаються токсичними речовинами, що містяться у питній воді:
Масова частка води в організмі дорослої людини складає
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома