Матеріали містять тестові завдання з проекту "Технологічний одяг для кухні" (фартух) для 7 - го класу. Завдання можуть бути використані на уроках трудового навчання та технології для швидкої перевірки навчальних досягнень учнів. Бажаю успіхів!
Тестові завдання
з проекту
«Технологічний одяг для кухні»
(фартух)
І варіант
(вправа «знайди третє зайве»)
1. До поясного одягу відносяться:
А) брюки,
Б) спідниця,
В) сукня.
2. Для побудови креслення фартуха потрібні такі мірки:
А) Ст,
Б) Сс,
В) Сш.
3. До нагрудного одягу відносяться:
А) фартухи,
Б) сарафани,
В) комбінезони,
Г) блузи.
4. До плечового одягу відносяться:
А) спідниці,
Б) плащі,
В) сукні.
5. Мірка довжини виробу знімається:
А) від талії вниз,
Б) навколо талії.
Тестові завдання
з проекту
«Технологічний одяг для кухні»
(фартух)
ІІ варіант
(вправа «знайди третє зайве»)
1. Перед розкроєм тканину необхідно:
А) попрасувати,
Б) скласти лицьовими боками всередину,
В) вибілити,
Г) накрохмалити.
2. Розкрій виробу виконуємо:
А) по середині деталі,
Б) по контуру деталі,
В) по припускам на шви.
3. Бретелі обробляємо:
А) зшивним швом,
Б) запошивним,
В) подвійним.
4. Верхній зріз кишені обробляється:
А) швом упідгин,
Б) обшивним,
В) настрочним.
5. Кишені з’єднані з нижньою частиною фартуха:
А) накладним швом,
Б) швом «встик»,
Г) зигзагоподібним.