Тестові завдання з проекту "Технологічний одяг для кухні" (фартух)

Про матеріал

Матеріали містять тестові завдання з проекту "Технологічний одяг для кухні" (фартух) для 7 - го класу. Завдання можуть бути використані на уроках трудового навчання та технології для швидкої перевірки навчальних досягнень учнів. Бажаю успіхів!

Перегляд файлу

 

Тестові завдання

 з проекту

 «Технологічний одяг для кухні»

 (фартух)

І варіант

 (вправа «знайди третє зайве»)

 

1. До поясного одягу відносяться:

А) брюки,

Б) спідниця,
В) сукня.

2. Для побудови креслення фартуха потрібні такі мірки:

А) Ст,

Б) Сс,

В) Сш.

3. До нагрудного одягу відносяться:

А) фартухи,

Б) сарафани,

В) комбінезони,

Г) блузи.

4. До плечового одягу відносяться:

А) спідниці,

Б) плащі,

В) сукні.

5. Мірка довжини виробу знімається:

А) від талії вниз,

Б) навколо талії.

 

 

Тестові завдання

 з проекту

«Технологічний одяг для кухні»

 (фартух)

ІІ варіант

 (вправа «знайди третє зайве»)

 

1. Перед розкроєм тканину необхідно:

А) попрасувати,

Б) скласти лицьовими боками всередину,

В) вибілити,

Г) накрохмалити.

2. Розкрій виробу виконуємо:

А) по середині деталі,

Б) по контуру деталі,

В) по припускам на шви.

3. Бретелі обробляємо:

А) зшивним швом,

Б) запошивним,

В) подвійним.

4. Верхній зріз кишені обробляється:

А) швом упідгин,

Б) обшивним,

В) настрочним.

5. Кишені з’єднані з нижньою частиною фартуха:

А) накладним швом,

Б) швом «встик»,

Г) зигзагоподібним.

doc
Додано
29 липня 2018
Переглядів
3149
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку