Тези до плану уроку у першому класі

Про матеріал
Тези до плану уроку англійської мови у першому класі на тему "Мої емоції" за підручником Smart junior for Ukraine 1 з використанням асоціативно-мовленнєвих символів.
Перегляд файлу

Тема: Мої емоції

Клас: 1-А

Тип: лексика; граматика; говоріння; слухання

Мета: повторити й вивчити нові ЛО (мої емоції) і ГО (I am… («Я є …»); розвивати навички говоріння і слухання, а також асоціативного сприйняття; виховувати повагу один до одного, культуру поведінки.

Обладнання: м'ячик, робочі зошити.

  • Повторення вивчених цифр від 1 до 10 шляхом передавання один одному м'ячика. Кожен наступний повинен називати наступну по порядку цифру. Це відбувається декілька разів, кожного разу рахунок починається з різних учнів.
  • Повторення вивченої категорії множини за допомогою схожої гри. Спочатку вчитель, а потім вже самі учні називають один одному один предмет, а кожен наступний повторює його з цифрою два.
  • Знайомство з новою лексикою за допомогою методу мовленнєво-асоціативних символів, в якому кожне слово й конструкція відповідає певним рухам, що з ними асоціюються.
  • Відпрацювання нової лексики за допомогою ігор. Спочатку учні всі разом, потім лише ті, до яких торкається вчитель, показують названу ним конструкцію. Далі вчитель мовчки демонструє асоціації, а учні називають засвоєні фрази.
  • Підсумки уроку.

 

docx
Додано
31 січня 2019
Переглядів
995
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку