Толерантність(бюлетень)......................................

Про матеріал

Толерантність(бюлетень)..............................................................................................................................................................................................................................................

Перегляд файлу

Картинки по запросу толерантність pngКартинки по запросу толерантність pngЩо таке толерантність?

 

Толерантність - це здатність без агресії сприймати думки, поведінку, форми самовираження та спосіб життя іншої людини, які відрізняються від власних.

Виникла толерантність у західній цивілізації на релігійному рівні. Виникнення цього терміну пов'язують з підписанням Нантського едикту.

Картинки по запросу толерантність png 

Картинки по запросу метелик pngКартинки по запросу метелик png 

 

 

 

 

 

Картинки по запросу метелик png 

 

Картинки по запросу метелик png 

 

 

Похожее изображение 

Картинки по запросу толерантність pngПередусім толерантність означає доброзичливе та терпиме ставлення до чогось. Основою толерантності є відкритість думки та спілкування, особиста свобода індивіда та поцінування прав та свобод людини. Толерантність означає активну позицію людини, а не пасивно-терпиме ставлення до навколишніх подій, тобто толерантна людина не повинна бути терпима до всього, наприклад до порушення прав людини чи маніпуляцій та спекуляцій. Те що порушує загальнолюдську мораль не повинно сприйматись толерантно.

Отже, толерантність є доволі тонкою категорією, якої безумовно потрібно дотримуватись, оскільки вона визначає моральний, суспільний і демократичний розвиток суспільства.

 

docx
Додано
8 серпня 2018
Переглядів
2133
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку