"Транспорт майбутнього".

Про матеріал
На планеті проходить зміна ситуації, пов’язана з проблемою енергетичних ресурсів. Сучасне положення самої світової транспортної системи диктує необхідність змін. У XXI столітті, ще гостріше стане питання про глобальні проблеми екології і безпечності, так як транспорт, через масштабність свого використання, став найбільш небезпечним винаходом людства.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація на тему:«Яким буде транспорт майбутнього»

Номер слайду 2

Мета: Дізнатись, як втілюються ідеї сучасних видів транспорту в цілому;Виявити, які напрямки розвитку транспорту являються на сьогодні найбільш затребуваними;Виявити актуальність розробки транспортних засобів. Завдання: Зібрати інформацію про ідеї нових транспортних засобів;Провести аналіз зібраної інформації;Представити усі ” +” та “ – “ майбутнього транспорту;Зробити висновки по темі дослідження.

Номер слайду 3

Актуальність теми. Транспорт- це велика індустрія, на яку в XXI столітті очікують великі зміни, пов’язані з проблемами, що постають перед людством.

Номер слайду 4

Проблеми: По-перше, на планеті проходить зміна ситуації, пов’язана з проблемою енергетичних ресурсів. По-друге, сучасне положення самої світової транспортної системи диктує необхідність змін. По-третє, у XXI столітті, ще гостріше стане питання про глобальні проблеми екології і безпечності, так як транспорт, через масштабність свого використання, став найбільш небезпечним винаходом людства

Номер слайду 5

Письменники…ВИНАХІДНИКИ…ФАНТАСТИ……завжди жили трішки наперед свого часу. Вони хотіли заглянути в майбутнє. А винахідники створювали це майбутнє за допомогою своєї науки. Можна зробити висновок, що майбутнє зароджується в минулому.

Номер слайду 6

Транспорт в житті сучасних людей. Транспорт- невід’ємна частина життя сучасної людини.

Номер слайду 7

Розвиток сучасного транспорту. Розвиток проходить по 3 напрямках: Збільшення швидкості руху. Покращення комфорту руху. Застосування енерго- та ресурсозберігаючих технологій

Номер слайду 8

Літаючі транспортні засоби. Зовсім недавно інженери «Лексуса» змогли втілити дитячу мрію - літаючу дошку з фільму «Назад в майбутнє» - в реальність, створивши дійсний прототип ховерборда.

Номер слайду 9

Літаючий аеромобіль. Літаючий апарат від голандських вчених PAL- V ONE Китайський літаючий апарат YEE

Номер слайду 10

Надзвуковий авіа транспорт. Літак - розвідник нового покоління SR-2. Skylon- надшвидкий літак.

Номер слайду 11

Залізничний транспорт. Маглев - поїзд на магнітній подушці, він приходить в рух завдяки дії електромагнітного поля, по суті, левітує в повітрі. Hyperloop- це система працююча на сонячній енергії, щось на подобі стальної труби, по якій будуть рухатись алюмінієві капсули. Sky. Tran- проект повітряної залізної дороги. Планується створити такі комплекси, як персональні міські залізниці.

Номер слайду 12

Космічний транспорт

Номер слайду 13

Ілон маскІлон Рів Маск— інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер. Домігся значних успіхів у сфері інформаційних технологій, ракетобудування та автомобілебудування. Засновник, власник, генеральний директор і головний інженер Space. X; головний дизайнер генеральний директор і голова ради директорів Tesla.

Номер слайду 14

Висновок. У XXI столітті, ще гостріше стане питання про глобальні проблеми екології і безпечності пересування, так як транспорт, через масштабність свого використання, став найбільш небезпечним винаходом людства. Нові ідеї в розробках транспортних засобів поєднують в собі: економічність, іноваційність, екологічність, енергетичну незалежність, більшу швидкість пересування. Проте, тут є свої недоліки: висока вартість, проблеми інфраструктури, більш небезпечні для життя і здоров'я людини.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бондар Галина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додав(-ла)
Іванов Микита
До підручника
Фізика 8 клас (Бар’яхтар В. Г., Божинова Ф. Я., Довгий С. О., Кі-рюхіна О.О. (за ред. Бар’яхтар В. Г., Довгого С.О.))
Додано
13 січня 2021
Переглядів
12829
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку