Умови формування повноцінної сім'ї

Про матеріал
Дану презентацію можна використати під час виховної години або під час родинного свята, присвяченого Міжнародному дню сім'ї , яке відзначається 15 травня У кожній країні святкування Міжнародного дня сім’ї має свої традиції. Наприклад, Новозеландці переконані, що кожна людина є частиною великої сім’ї, і в цей день кожен може зробити щось особливе для своїх близьких. У нашій країні є українське слово «родина», яке походить від імені слов’янського бога Рода. Він вважався початком всього живого та неживого, початком і кінцем. Для українців — сімейні традиції мають велике значення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Умови формування повноцінної сім’ї

Номер слайду 2

Моя сім’я, моя фортеця

Номер слайду 3

У нашім раї на земліНічого кращого немає,Як тая мати молодая. З своїм дитяточком малим. Т. Шевченко Лиш матір вміє жити, Аби світитися, немов зоря В. Стус

Номер слайду 4

Сім’ї всіх континентів різні , але, всіх їх поєднує домашній , сімейний затишок .

Номер слайду 5

Що необхідно, для того , щоб створити міцну, щасливу сім’ю???Кохання;Взаєморозуміння;Повага;Обов’язки одне перед одним;Шлюб.

Номер слайду 6

Що ж таке шлюб???Урочиста обіцянка;Родинний союз;Співжиття чоловіка та жінки за взаємною згодою;Особисті та майнові права та обов’язки між подружжям.

Номер слайду 7

Причини розпаду сім’їНедовіра одне до одного;Поділ майна;Відсутність дітей;Шкідливі звички , тощо. Як наслідок біль!!!

Номер слайду 8

Сім’я – святиня людського духу, благородних емоційних переживань. Створення сім’ї – це творчість,і якою буде сім’я – залежить від її творців.

Номер слайду 9

Нехай створена вами сім’я принесе лише щастя!!!!!ямаматато???Міцна сім’я. Діти-квіти життя

pptx
Додано
3 грудня 2023
Переглядів
168
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку