Урок "Однорівневі списки"

Про матеріал
Матеріал підготовлений для повторення тем редагування та форматування об'єктів текстового документа та для розгляду нової теми "Однорівневі списки". Додані посилання на інтерактивні завдання, розроблені в онлайн-сервісі LearningApps.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема «Однорівневі списки»

Номер слайду 2

{93296810-A885-4 BE3-A3 E7-6 D5 BEEA58 F35}РЕДАГУВАННЯ СИМВЛІВ -внесення змін у текст. ФОРМАТУВАННЯ СИМВОЛІВ— внесення змін у зовнішній вигляд тексту. ВИПРАВЛЕННЯ ПОМИЛОКВСТАНОВЛЕННЯ ШРИФТУВИДАЛЕННЯКОЛЬОРУПЕРЕМІЩЕННЯНАКРЕСЛЕННЯ СИМВОЛІВКОПІЮВАННЯВИРІВНЮВАННЯ АБЗАЦІВВСТАВЛЯННЯ ФРАГМЕНТІВ ТЕКСТУ Й ІНШИХ ОБ’ЄКТІВПАРАМЕТРІВ СТОРІНОКПОВТОРЕННЯВиконай вправу на перевірку знань: https://learningapps.org/display?v=p3onvhue223

Номер слайду 3

ПОВТОРЕННЯ

Номер слайду 4

ПОВТОРЕННЯ

Номер слайду 5

Мася попросила Файера і Верту знайти в інтернеті рецепт яблучного пирога. Кожен постарався якнайшвидше виконати завдання. Але оформили по-різному. Пшеничне борошно 1 скл., яблука 3-4 шт., яйця 3 шт., цукор 1 скл, розпушувач 1 ч. л., ванільний цукор за бажанням, кориця за бажанням Інгредієнти для шарлотки: пшеничне борошно 1 склянка яблука 3-4 штуки яйця 3 штуки цукор 1 склянкарозпушувач 1 чайна ложкаванільний цукор за бажаннямкориця за бажанням Чий рецепт вибере Мася? Чому?

Номер слайду 6

Тема «Однорівневі списки»Упорядковані відомості, наприклад, різні переліки, інструкції, плани заходів тощо у документі часто подають у вигляді списків. Список — це послідовність абзаців, що мають спільну позначку (маркер або номер)

Номер слайду 7

Тема «Однорівневі списки»У текстовому документі можна створити різні списки: Виконай вправу на перевірку знань: https://learningapps.org/display?v=pyp0wwd2k23

Номер слайду 8

Головне завдання – всім здоровим бути!Тож про очі, як же нам забути?Бережіть очі з молоду!!!! Давайте разом зробимо гімнастику для очей.

Номер слайду 9

фізкультхвилинка

Номер слайду 10

Оцініть свої досягнення на уроці{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}Тема для мене зрозуміла!!!  Деякі моменти теми не зрозумілі. Ще не все зрозуміло, але я попрацюю додатково над темою.  

pptx
Додано
22 лютого 2023
Переглядів
363
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку