Урок-презентація. "Healthy and unhealthy food"

Про матеріал
Урок-презентація "Healthy and unhealthy food" до підручника "Smart Junior 2"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Healthy and unhealthy food. Корисна та шкідлива їжа.

Номер слайду 2

В цьому уроці ти дізнаєшся, якою буває їжа. Ти прочитаєш історію, в якій дізнаєшся, що на сніданок обрав хлопчик Біл. Пригадай слова з теми. Послухай та прочитай. Listen and read. https://www.youtube.com/watch?v=Qtnx3 Fghaw. U(дивись з початку до 1.08)Прочитай слова самостійно. Read the words. Meat, cheese, rice, tomato, sandwich, chips, bananas, pasta, milk, cereal, juice, tea.

Номер слайду 3

Answer the questions. Дай відповіді про свої уподобання (усно) Обери: Yes ,I do. No, I don’t. Do you like cereal? Do you like milk? Do you like chips? Do you like pasta? Do you like juice? Do you like bananas?

Номер слайду 4

А чи знаєш ти що їжа може бути корисною для здоров’я!Англійською мовою – healthy food: apples, bananas, tomatoes, cereal, milk, juice!Але іжа може бути шкідливою для тебе, незважаючи на те, що вона смачна!Англійською мовою – unhealthy food: chips, pizza, sandwiches, cakes, lemonade.

Номер слайду 5

В тексті підручника ти дізнаєшся, яку їжу на сніданок обрав хлопчик Біл. Слова до тексту (запиши в словник). burger – бургер carrot – морква doughnut – пончик eat – їсти breakfast – сніданок want – хотіти

Номер слайду 6

Послухай прочитай та переклади текст (підручник с. 82 в.1)Що обрав хлопчик на сніданок?https://www.youtube.com/watch?v=Qtnx3 Fghaw. U(дивись з 4.24 до 5.27)

Номер слайду 7

Втомився? – Відпочинь!https://www.youtube.com/watch?v=g. N3pn_alym. A

Номер слайду 8

Послухай та пронумеруй малюнок до тексту.(робочий зошит с. 52 в.1)https://www.mmpublications.com/ukraine/Smart. Junior2.html посилання,за яким можна завантажити аудіо до розділу 7 (module 7) – трек 44 Eat healthily!Вживай корисну їжу!

Номер слайду 9

Let’s play! Давай пограємо!Розподіли їжу у дві колонки! Healthy and unhealthy food.https://learningapps.org/7979387

Номер слайду 10

Good luck!

Номер слайду 11

Використані джерела: НМК Smart Junior 2 (MM Publication 2019)відео уроки до підручника Smart Junior 2 он-лайн ресурс https://learningapps.orgантернет ресурс you tube

pptx
Додано
2 грудня 2021
Переглядів
6083
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку