Уроки здорового харчування

Про матеріал
Розробка уроку з теми "Овочі, фрукти, гриби" з курсу Уроки здорового харчування в закладах освіти. Дана розробка допоможе дізнатись про корисні продукти, які містять білки, жири, вітаміни.
Перегляд файлу

6 клас. Урок 3 (28)

Тема. Склад харчових продуктів

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА УРОКУ

 

(Розробники: Дашкова Ю. О., учитель біології Опорний Середино-Будський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 Середино-Будської міської ради Сумської обл., Кульченко Т.М., учитель основ здоров’я Кіндратівської ЗОШ І-ІІІ ст. Хотінської ОТГ Сумського району Сумської обл.)

 

Етап уроку

Форми і методи роботи

Час на виконання

Обладнання

1

Привітання, знайомство

«Асоціація з овочем чи фруктом»

Індивідуальна робота

 3 хв

 

2

Актуалізація правил роботи класу

Індивідуальна робота

3 хв

Плакат з правилами

3

Очікування

Індивідуальна робота

3 хв

Ручки, фломастери, маркери, стікери у вигляді квітки, зображення яблуні

4

Мотивація навчальної діяльності

Перегляд мультфільму, асоціативний кущ

6 хв

ММК, мультфільм, плакат з вітамінами

5

Інформаційний матеріал

Групова робота, міні-лекція

17 хв

Ватман, аркуші А4, А5, маркери, ручки, олівці, фломастери.

6

Руханка

 

1 хв

ММК, доступ до мережі Інтернет

7

Практична вправа

Індивідуальна робота

5 хв

Аркуші А4, ручки, таблиці калорійності овочів та фруктів.

8

Підбиття підсумків, зворотній зв‘язок. Справджування очікувань

 

5 хв

Фломастери, маркери, ручки, стікери у вигляді яблучка

9

Завершення тренінгу

«Ланцюжок побажань»

 

2 хв