6 клас. Урок 3 (28)
Тема. Склад харчових продуктів
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА УРОКУ
(Розробники: Дашкова Ю. О., учитель біології Опорний Середино-Будський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 Середино-Будської міської ради Сумської обл., Кульченко Т.М., учитель основ здоров’я Кіндратівської ЗОШ І-ІІІ ст. Хотінської ОТГ Сумського району Сумської обл.)
№ |
Етап уроку |
Форми і методи роботи |
Час на виконання |
Обладнання |
1 |
Привітання, знайомство «Асоціація з овочем чи фруктом» |
Індивідуальна робота |
3 хв |
|
2 |
Актуалізація правил роботи класу |
Індивідуальна робота |
3 хв |
Плакат з правилами |
3 |
Очікування |
Індивідуальна робота |
3 хв |
Ручки, фломастери, маркери, стікери у вигляді квітки, зображення яблуні |
4 |
Мотивація навчальної діяльності |
Перегляд мультфільму, асоціативний кущ |
6 хв |
ММК, мультфільм, плакат з вітамінами |
5 |
Інформаційний матеріал |
Групова робота, міні-лекція |
17 хв |
Ватман, аркуші А4, А5, маркери, ручки, олівці, фломастери. |
6 |
Руханка |
|
1 хв |
ММК, доступ до мережі Інтернет |
7 |
Практична вправа |
Індивідуальна робота |
5 хв |
Аркуші А4, ручки, таблиці калорійності овочів та фруктів. |
8 |
Підбиття підсумків, зворотній зв‘язок. Справджування очікувань |
|
5 хв |
Фломастери, маркери, ручки, стікери у вигляді яблучка |
9 |
Завершення тренінгу «Ланцюжок побажань» |
|
2 хв |
|