Вечір прощання зі школою

Про матеріал

Даний позакласний захід був розроблений для випускного вечора. Де була застосована ще й презентація.

Перегляд файлу

Вечір прощання зі школою

«Машина часу або подорож до Шкільної планети»

Трек 2    Слайд1, 2

Голос за кадром: Планета на ім’я Школа. Вода є, атмосфера є, тепло є, електрика є. Значить має бути і розумне життя. Наказ - спостерігати. Втручатися тільки в крайньому випадку.

Трек 1    Слайд 3

Голос за кадром: 1 вересня 2006 року. Ми висадилися на невідомій нам планеті, де були виявлені індивідууми не зазначені в галактичній науці.
Галасливі, непосидючі, невгамовні і веселі, віком від 6 до 7 років. Біля входу в будівлю сформувалися в групи осіб для постановки чергового експерименту, який був розрахований на 11 років.

Слайд 4

Голос за кадром: 26 травня 2017 року минуло 11 років. Вже час зробити звіт про наші спостереження.

 Фанфари, вихід ведучих

слайд 5

1   Ведучий: Доброго вечора, усім присутнім у цьому залі!

2 Ведучий: Дорогі друзі! Шановні батьки, гості! Сьогодні для всіх щасливий і урочистий день. Ми всі довго чекали на нього, але на серці в нас не тільки радість, але й тихий зворушливий смуток.

1 Ведучий: Чому ж так стискається і щемить наше серце ?

2 Ведучий: Може тому, що відлунали шкільні дзвінки і наші учні залишають рідну школу — свій другий дім?

1 Ведучий: А може тому, що закінчується шкільна юність і сьогоднішній день проводить межу між дитинством і дорослим життям.

2  Ведучий: Позаду залишається протоптана стежина, яка веде до порогу улюбленої школи, до якої вони завжди зможуть повернутися завдяки нашій машині часу.

Чарівник

2  Ведучий: (Здивовано) ОЙ, чуєш дивні звуки!?

1  Ведучий: Так, чую. Але, що це?

2  Ведучий: Зараз дізнаємось!

раптом гасне світло, лунає вибух і на презентації  з`являється чарівник)

Слайд 6

Чарівник: Думаю, настав той час, коли я можу відкрити чарівну книгу. Ще 11 років тому її аркуші були зовсім чистими, а наші випускники були ще зовсім маленькими. Але ще нікому не вдалося зупинити невпинний плин часу. Діти росли і книга наповнювалася історіями їхнього життя. Тому зараз, відкриваючи її, ми можемо згадати минуле, теперішнє і зазирнути в майбутнє...

Трек 2      Світло вмикається, чарівник зникає. На екрані відкривається книга – альбом, де на першій сторінці напис «Випуск -2017.», )

слайд 7

1 Ведучий: Ти бачила!? То був Чарівник з машини часу!!!

2 Ведучий: Так, а ще я побачила, що кожен з наших випускників готовий відкрити свою нову планету, а хтось і запалити нову зірку у своєму Всесвіті на ім'я Життя.

1 Ведучий: Тож давайте, гучними оплесками привітаємо наших випускників – майбутніх підкорювачів Всесвіту.

Вихід   

Слайд 8

2 Ведучий: Хто хоче бути фізично сильним і займатися спортом, мати особистого тренера,  поспішайте на його планету «Паурліфтинг». Вітаємо оплисками Новікова Дмитра.

Слайд 9

1Ведучий: Вітаємо Булаха Олександра, який стане на сторожі  кібер-безпеки  нашої Галактики і буде гідно боротися з усіма злочинами. Вітаємо.

Слайд 10

2Ведучий: А хто хоче в житті душевної рівноваги, переселяйтеся на планету «Спокій і тільки Спокій», яку відкриє для нас  Каверіна Ірина– вітаємо її.

Слайд 11

1Ведучий: На сторожі миру та спокою в нашій Галактиці стане Клімович Геннадій, який вступить до лав джедаїв міжгалактичного патруля і ніяка армія Дарт Вейдера не буде нам страшна. Вітаємо Клімовича Геннадія.

Слайд 12

2Ведучий: А якщо на вашій планеті тьмяно і сіро, не вистачає яскравих фарб і образів, запросіть головного графічного-дизайнера нашої галактики Христюка Олега, і ваш світ стане різнобарвним та веселим. Вітаємо Олега! 

Слайд 13

1Ведучий: В нашій Галактиці керувати всіма ITпрограмами буде Огарков Віктор. Привітаємо його!

Слайд 14

2Ведучий:  Якщо у Вас виникли проблеми з електроенергією то Вам на планету «Фенікс», якою керує Мартиненко Андрій, він на ти з усіма приладами. Вітаємо Андрія!

Слайд 15

1Ведучий: Увага, скоро у нашій галактиці відкриється салон краси «Барби Гёрл», який очолить Пастухова Карина, вітаємо її! 

Слайд 16

2Ведучий: На захисті тварин  нашої Галактики стане Джурасенко Анастасія. Її адреса не будинок і не вулиця, її адреса сузір’я «Дракон». Вітаємо, Анастасію!

Слайд 17

1Ведучий: Поміркувати про сутність життя ви зможете на планеті «Нірвана», яку відкриє всесвітньо відомий філолог Бєліков Вадим.

Слайд 18

2Ведучий:  Кому  потрібен охоронець, у нас є такий. Чемпіон Галактики хлопець-кікбоксер з девізом по життю : «на лопатках тобі краще». Зустрічайте його, Ситніков Дмитро!

Слайд 19

1Ведучий: Кращу ветеренерну клініку  «Вухолапохвіст» в нашій  Галактиці відкриє  найчутливіший  лікар Ковальова Софія, яка знаходиться на сузір’ї Змієносиць.   Вітаємо її! 

Слайд 20

2Ведучий: Ви хочете здійснити міжгалактичний політ. Сучасний надшвидкісний​ космічний крейсер «ТИТАН-7» до ваших послуг. На борту вас вітає Капітан першого класу Ахметов Іван. Вітаємо його! 

Слайд 21

2Ведучий: Вітаємо Єрмолаєву Вікторію, кращого стоматолога у Всесвіті. Відкрита нею планета, так і називається «Орбіт – 5 елемент». 

Слайд 22

1Ведучий: Вітаємо Кулика Богдана.  Якщо у Вас проблеми зверніться до Богдана, його планета «Терплячість» до Ваших послуг.

 

Слайд 23

2Ведучий: В нашій Галактиці проживає тихий і спокійний хлопець, який без зусилля управлятиме персоналом в найбільшому гіпермаркеті «Велика Ведмедиця». Зустрічайте Рибалко Ярослава.

Слайд 24

1Ведучий: Витончений розум нашої планети , спокій і душевність. І все це, уявіть, у ній однієї. Кому ж належить це? Зустрічайте Мартиненко Анастасію. Вітаємо її! 

Слайд 25

2Ведучий: В нашій Галактиці є найбільший банк «Оріон», яким керує Гуцалюк Сергій. Всі питання що до курсу валют до Сергія.  Вітаємо Сергія!

Слайд 26

1Ведучий: Всі питання по прививанню здорового способу  життя, Ви можете задати  кращому легкоатлету нашого Всесвіту  Василенко Олегу. Вітаємо його! 

Слайд 27

2Ведучий: Ваша дитина не хоче ходити до школи? Зверніться до найкращого директора найкращої школи у Галактиці Славгородської Лілії. Вітаємо Лілю.

Слайд 28

1Ведучий: Ви ще не знайшли свій стиль життя, звертайтеся до найкращого стиліста у всесвіті Ялозу Маргариту. Вона проживає на планеті «Стиляги». Зустрічайте її! 

Слайд 29

2Ведучий:  У Вас проблеми зі  здоров’ям, кращий масажист Галактики Будаков Расім, чекоє вас в салоні «Розслабуха». Вітаємо його.

Слайд 30

1Ведучий:  Потрібно зібрати досє про людину безїї відома, звертайтеся до детективного агентства «Таємничий фотограф», яким керує Наседкін Дмитро. Вітаємо Дмитра.

Слайд 31

2Ведучий: Увага! Дуже скоро в нашій Галактиці відкриється магазин одягу та взуття «Великий  розмір? Не проблема!», який відкриє Шмельов Богдан. Вітаємо!

Слайд 32

1Ведучий: Мине 20 років, і всі звернуть увагу, що зірки в космосі стали світити ще яскравіше. Це зробив  їм підсвічування кращий музикант всесвіту Попов Олег.  Вітаємо його! 

 

Слайд 33

2Ведучий: Вітаємо найпопулярнішого архітектора галактики Дубину Богдана. Його девіз у житті «Будинки теж повинні бути незвичайними». 

Слайд 34

1Ведучий: Однією з найяскравіших зірок нашої Галактики є зірка під назвою "Себе  я захищу сама", якою керує неповторна та енергійна Шаповал Катерина. Вітаємо її! 

Слайд 35

2Ведучий: А якщо у вас знову завис комп’ютер  і ви нічого не можете зробити, то запрошуємо вас на планету "Глобал Логік" якою керує  Лапандін Іван. Вітаємо його! 

Слайд 36

1Ведучий: ЇЇ Зірка - «Енергійність». Заряду її енергії вистачить для цілої планети. В її очах хитро причаїлись «чортики ейфорії». Вона завжди у всьому «заводила», ідей у неї завжди повно Пустовіт Марія. Зустрічайте!

Слайд 37  Трек  1

2Ведучий: Непомітно летить час, ось і минуло 11 років... Наша Планета на ім'я Школа в черговий раз випускає своїх вихованців. Сьогодні за ними закріпилася кодова назва випускники 2017. Привітаємо їх!

1Ведучий: Ось і надійшла урочиста хвилина, вечір прощання з Планетою на ім’я «Школа» оголошується відкритим.

2Ведучий: Цілком таємно... Сформованим у 2006 році групі досліджуваних осіб належало за 11 довгих років під наглядом шефа зазнати на собі багато різних державних експериментів

Слайд 38      (Демонструється слайд-фото директора )

1Ведучий: Інформація для роздумів. Скоропад Наталля Олександрівна, директор - вона ж вчитель, вона ж мати шкільних експериментів. Характер: місцями врівноважений, дуже стійкий: пильний до порушників чистоти і порядку, володіє розширеною агентурою: все бачить, все чує, все знає.

2 ведучий:  Улович Наталя Миколаївна, завуч – права рука директора, вона ж вчитель української мови та літератури. Характер: спокійний, врівноважений, стійкий до дратівливості. Дуже любить, щоб у вчителів при  викладанні  предмету були родзинки, завдяки яким діти з задоволенням бігли б на їхні уроки.

1 ведучий: Гоголь Олександра Володимирівна, завуч з виховної роботи – ліва рука директора. Дуже полюбляє видумувати різні конкурси, особливо любить конкурс «Еко-ялинка» вважає себе його засновником у нашій школі, а також при надзвичайній ситуації однією лівою забинтує будь-яку частину тіла.

 

Пісня (Під мелодію “Ах какая женщина “ ) Директор


Ах, який директор!

Зранку Ви до ночі в школі,
Не спочинете ніколи.
Знаєте Ви всіх в обличчя,
Ви чарівна і привітна,
Матінка багатодітна
І ця роль Вам дуже личить.

Знає точно кожен з нас,
Що для кожного ти враз
Відшукаєш радості краплинку
Ах, який директор в нас,
Який директор в нас:
Диво – жінка!

( Пісня під мелодію “Вон кто-то с горочки спустился “)         Зауч
Он хтось повільно з школи вийшов 
Мабуть, це завуч наша йде 
Від її погляду прямого 
Не заховаєшся ніде.

Хоч в неї лагідна усмішка 
А голос ніжний і дзвінкий, 
Але вимоглива і строга, 
Та завуч й має буть таким.

А другий наш чудовий завуч 
Курити нам не дозволя, 
Шкільну ту форму вимагає 
І день у день перевіря.

Пробачте нашу неслухняність 
Забудьте що не так було, 
Дай Бог Вам більше гарних учнів 
Ми ж школу покидаємо.

2Ведучий: Тож слово для привітання та вручення атестатів надається шефу нашої планети, Скоропад Наталії Олександрівни та її заступнику Улович Наталі Миколаївни.

Трек 3

Слайд 39  (Слово директората зауча, вручення атестатів)

 (Трек . Квіти вчителям ) 

 

Трек 3  Слайд 40

 

Випускники:

1) Планета на ім’я Школа! Сотні мільйонів років проносилася вона в просторі, здійснюючи оберти навколо Сонця.

2) Але її чекала незвичайна доля - стати острівцем життя для людства і її осередком розуму.

3) Невимовну красу нашої Планети мала довершити людина, її жива душа - ім'я якому - Вчитель!

4) Так давайте привітаємо оплесками тих, хто разом з нами, ділив радість нового відкриття, читав невідомі книги, досліджував світ людської культури;

5) Захоплювався та розчаровувався, а, отже, був поруч з нами 2200 днів. Вітайте вчителів школи 52!

(Трек 3) Слайд 41

БЛОК 1 (Вчителі початкових класів)

2Ведучий: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на помічників шефа - агентів освіти в усіх областях науки. Діючі натури, суперактивні. Пройшли спецпідготовку в групі особливого призначення, набули навичок та вмінь спілкуватися з будь-якими індивідуумами. Особливі прикмети: захопленість, здатність швидко проводити пошук, уміння знаходитися водночас у декількох місцях, все бачити, все чути, все знати.

1Ведучий: По закінченні чотирьох років агенти освіти в особах Агеевої Олени Анатоліївни та Прокопенко  Тетяни Василівни   завершили свою частину експерименту, в результаті якого, сформована група осіб, досягла 11-річного віку, досконало вміла читати, писати і говорити.

   /Пісня під мелодію “Учат в школе”/ Початкова шкона
Як приходим в перший клас 
Зустрічає радо нас 
Перша вчителька, неначе друга мама. 
Вчить любити вчителів 
Робить з діток школярів 
Перша вчителька, неначе друга мама. 
В кого гудзик розтебнувсь, 
Хто де шарфика забувсь, 
Знає все і дітям завжди допоможе 
Хто не виїв свій обід, 
Хто канавою йшов в брід 
Знає все і дітям завжди допоможе. 
Учить літери писать 
І читать, і рахувать 
Перша вчителька, неначе друга мама 
Не забудемо ми вас 
Каже вам наш дружній клас 
Перші вчителі і наші другі мами !        Трек кіти вчителям

Слайд 42  (Трек 3)

БЛОК 2 Природничі предмети(вчителі біології,хімії, географії) 

2Ведучий:До подальшого прийняття умінь, отриманих у початковій школі приступили агенти освіти, які характеризуються дуже вузькою спеціалізацією. 

1Ведучий: А ти знаєш, як називається процес перетворення першокласника на випускника? 
2Ведучий: Жартуєш? Звичайно, знаю: еволюція! 

1Ведучий: От саме: еволюція! А які зовнішні фактори сприяють цій самій еволюції, здогадуєшся? 

2Ведучий: Звісно, це вчителі біології, хімії та географії які внесли величезний внесок у створення нового виду випускника, зразка 2017 року.

1Ведучий: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на агентів освіти в області природничих наук.  Двойкіна Лариса Василівна, характер невловимий, поривчастий, до 50 м/с з грозами, без опадів, потепління періодично чергується з похолоданням, яке залежить від поїздри до Карпат. Веремчук Алла Дмитрівна  іноді складається з іонів та молекул, таблиці Менделєєва, з високою кислотністю, та реакції зазвичай проходять без виділенням вуглекислого газу. Скоропад Наталя Олександрівна, досконало володіє анатомією будь-якого індивідуума, а також вміло дасть поради про їстівні та не їстівні рослини. Порадить коли, що можна посадити,а особливо на пришкільній ділянці, та коли вивішувати шпаківні.

Пісня-переспів на пісню з репертуару Алли Пугачової «Єтот мир придумай не нами»   ХІМІЯ, ГЕГРАФІЯ

I.

За те, що кожен раз заходите ви в клас,

За кожен новий день, за весен політ

Ми будем вдячні вам, ми привітаєм вас,

Ми скажем від душі: «Віват, вчителі!»

 

Приспів: Хай ваш дім наповниться щастям,

Хай душа святково бринить,

Хай добром вам щиро віддасться

Кожен день, година і мить.

 

Трек квіти вчителям

Слайд 43 (Трек 3)

 БЛОК 3 (вчителі мови та літератури)

1Ведучий: Цілком таємно. Характеристика на агентів освіти в області мови та літератури. Артистичні натури. Оліференко Валентина Віталівна, помічена в пропаганді серед молоді творів зарубіжних класиків. Пахомова Людмила Станвславівна, говорить файно, державною мовою. Є фанатом Шевченка (НЕ футболіста).

(Під мелодію “Дай, кума, дай кума”… )   укр..мова

Нас філологи учили грамотно писати, 
Ставити тире і крапку й виразно читати. 
Пр. 
Ой поставте мені – чи вам балів шкода ? 
А я вивчу та вам виору города 
Виору – виору – й гарно заволочу 
Ой поставте мені те, що я захочу.

Щоб отримати 5 балів треба вірш зубрити, 
А як 7 чи й усі 10 – можна й посивіти. 
Пр. 
Ой поставте мені – чи вам балів шкода ? 
А я вивчу та вам виору города 
Виору – виору – й гарно заволочу 
Ой поставте мені те, що я захочу.

Усі спати полягали, а мені читати 
Дві новели, пів-поеми, та ще й твір писати. 
Пр. 
Ой поставте мені – чи вам балів шкода ? 
А я вивчу та вам виору города 
Виору – виору – й гарно заволочу 
Ой поставте мені те, що я захочу. 

   Трек квіти вчителю

Слайд 44  (Трек 3)

 БЛОК 4 фізико-математична кафедра(вчителі математики,фізики та інформатики) 

2Ведучий : Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на агентів освіти в області фізико-математичних наук. Чепурко Олена Михайлівна, досконало володіють рахунковими паличками, та легко складає електричний ланцюг з використанням амперметра і вольтметра, легко володіє магією ебонітової палички. Татара Валентина Павлівна, на зірковому небі відразу знаходить Велику Медведицю та Косіопею, легко володіє міжгалактичною зброєю, вміло використовує ганчірку при зображенні кола.  Станіславов Анатолій Анатолійович, рятує випускників з полону соціальних мереж і несе за собою світле інформаційне майбутнє. Муха Сергій Григорович, доводить учням, що медіа культура не закінчується тільки на гаджитах та Інтернеті.

Смуглянка. (Учителям фізики, хімії , інформатики) 
 

Раз на фізику раненько 
Не проспавши я попав 
Там Оленка всіх гарненько 
Нові формули питала 
Червонію і бліднію 
І нема чого сказать 
Ох поставте трійку , 
адже вченим мені не стать. 
Я сказав би , та не діє мій язик 
І вся мужність десь поділась у туж мить 
Ой пробачте, мені пробачте 
Я ж фізику буду любить

 

З інформатики учитель 
Ставить щось мені в журнал 
Ой цю тему і параграф 
Я геть зовсім не читав 
Червонію і бліднію , 
А він так говорить сам 
Ой поставлю 5, 
бо мало ти сьогодні знав

Я сказав би , та не діє мій язик 
І вся мужність десь поділась у туж мить 
Ой пробачте, мені пробачте 
Інформатику буду любить

           Трек квіти вчителю

Слайд 45(Трек 3)

  БЛОК 5 Суспільні предмети(вчителі історії, права)

1Ведучий: Інформація до роздумів. Цілком таємно. Характеристика на агентів освіти в області історії і правознавства. Златова Альона Дмитрівна, особливі прикмети: завжди енергійна, навіть коли хвора, має гострий розум і велику ерудицію, професійно володіє бойовою указкою. Лесик Ганна Костянтинівна, завжди все про всіх і про все знає, на всіх політичних діячів і учнів школи має досьє, досконало володіє політикою країн світу.

Пісня   «Ромашки спрятались, поникли лютики»  історія

 

Все шпоры спрятаны,

Поникли головы,

Когда застыли мы от грозных слов

Припев:

А ну ка, пупсики, зубрим историю

Вопросов тысяча и будь здоров

Сняла решительно пиджак наброшеный

Казаться брошеной хватило сил

На доброту твою, что в серце носите

Любой из нас давно уж оценил

Алёна, строго, строго не суди

Анна, все нам шалости прости

Анна, не хватает сил уйти

Мы вернемся, Алёна, ты нас жди

 

 Трек квіти вчителю

Слайд 46 (Трек 3)

   БЛОК 6 (вчителі іноземної мови)  

2Ведучий: Резиденти нашої розвідки доклали максимум зусиль для нерозголошення експерименту з вивчення іноземної мови. Євтушенко Тамара Петрівна та Дьомшина Неллі Валеріівна, використовуючи особисту чарівність і посилену програму, вони створили групу особливого призначення, здатну за будь яких обставин дати відповідь на питання: «Ду ю спік інгліш?» Чітко відповісти «Ніхт ферштейн»

Александр Рыбак – Fairytale англічане

Every day мы ходим в школу

Там все teachers very cool

In the school мы учим English

И мы любим our school

Детство наше увы прошло

Навсегда, хоть плачь

И мы будем скучать по вас

Thank you very much

 Трек  квіти вчителю

Слайд 47 (Трек 3)

 БЛОК 7 розвиваючі предмети(вчителі фіз. культури, креслення, музики, вп)

1Ведучий: Секретна характеристика на агентів освіти в області розвиваючих дисциплін. Бережний Ярослав Володимирович та Штрібець Надія Анатоліївна, сильні в подоланні будь-яких перешкод, причому в будь-який час року і за будь-яких погодних умов. Особливі прикмети: завжди в тонусі, в якості талісмана носять свисток або секундомір. Кічук Олена Василівна, вміє накреслити будь-який предмет чи фігуру, навіть ту яка існує тільки в вашому уявленні. Учнів 11-го класу хоче знову повернути в дитинство, заставляючи виготовляти фігурки з пластиліну та природних матеріалів. Бульгак Галина Борисівна, завжди носить на груді талісман, голку з ниткою. Девіз по життю: «Кожна дівчина повинна вміти шити, вишивати та готувати.» Завжди в пошуках дівчат 11-го класу. Самойленко Наталія Валеріївна, завжди носить ноти, як талісман. Дивіз «Голоса - ти можеш не мати, але співати повинен вміти».

Песня на выпускной «Спасибо учителям», на мотив песни «Не кочегары мы, не плотники»   фізра, креслення

Не кочегары вы, не плотники, 
Но сожалений горьких нет. 
Образования работники, 
Вы дали в жизнь нам всем билет. 

Трепали нервы нам заданьями 
И двойки ставили вы так легко, 
И все же вашими стараньями 
Вперед пойдем мы далеко. 

Мы будем помнить наставления, 
Что вы давали нам не раз, не два. 
И к знаньям наше отношение 
Серьезней будет сквозь года. 

   Трек  квіти вчителям

Слайд 48 (трек 3)

 БЛОК 8(соціально-психологічна служба)

1Ведучий: Інформація до роздумів. Характеристика особливого агента освіти. Особливі прикмети: вміння відкривати душу кожного особливим ключем і зберігати його тільки у себе, з честю виходити зі складних ситуацій, майже кожна дитина школи хоч раз але з нею спілкувалася, розкриваючи саме таємниче своєї душі. Це, звичайно ж, психолог нашої планети – Амосова Вікторія Леонідівна.

2 Ведучий:  Характеристика особливого агента освіти – Ключик Тетяна Анатоліївна, завжди з шаленими ідеями в голові різних сценаріїв, руки постійно в фарбі бо творять неймовірно гігантські та гарні квіти. А саме головне завжди з нею поруч діти.

Трек  квіти вчителям

Слайд 49  БЛОК 9(класний керівник)

2Ведучий: Інформація до роздумів. Характеристика на особливого агента освіти. Духовний та фізичний охоронець Діяльна натура, супер активна. Пройшла спецпідготовку в групі особливого призначення, набула навички та вміння спілкування з будь-якими індивідуумами. Особливі прикмети: здатність швидко проводити пошук, уміння знаходитися відразу в декількох місцях, все бачити, все чути, все знати, якщо не в гуморі краще не чепати.  Девіз по життю: «Учні для нас - наші діти. Школа для нас велика дружна сім'я».

Пісня або сценка

Випускник: Наталя Миколаївна ми для вас зробили невеличкий подарунок. Увага  на экран!

Слайд 50

2Ведучий: Пропоную надати слово президенту об'єднаних Галакти. Батановій Наталі Миколаївні Класному керівнику наших випускників. Вітаємо її гучними оплесками!!!

(привітання класного керівника для вмпускників) , (даруємо квіти класному керівнику) 

Слайд 51(трек 3)

1Ведучий: Стривай, але ж не тільки класний керівник хоче привітати випускників. Надаємо слово вчителям які вже теж хочуть сказати теплі слова ! Зустрічаємо гучними оплесками!

1.___Агеева__

2._____________________________

3._____________________________

4.__________________________

2Ведучий: Отже, інформацію до роздумів отримали?

1Ведучий: Отримали!

2Ведучий: Продовжимо! Тоді, по секрету хочу сказати, що наші чуйні, найкращі, гамірні та непосидючі випускники вже знову рвуться до сцени, але вже зовсім в інших амплуа.

           Трек4                (випускники виходять на сцену)

1-й випускник: Сьогодні ми, випускники 2017 року, підтримуємо традицію минулих років та даємо клятву вірності рідній школі. 
2-й випускник: Для проголошення клятви прошу всіх випускників встати. (На сцену запрошується випускники школи 52 )
(Зачитується клятва. )

Слайд 52

3-й випускник: «Ми, випускники школи 52 міста Дніпра  2017 року, урочисто клянемось: 
4-й випускник: бути вірними рідній школі, 
5-й випускник: не забувати своїх вчителів і однокласників, 
6-й випускник: служити вірою та правдою своїй батьківщині, 

7-й випускник: ніколи не зупинятися на досягнутому,

8-й випускник: постійно поповнювати свої знання 
9-й випускник: домогтися успіху в житті, щоб рідна школа могла нами пишатися. 
Разом: КЛЯНЕМОСЯ! КЛЯНЕМОСЯ! КЛЯНЕМОСЯ!

1Ведучий: Шановні батьки та гості підтримайте наших випускників в такий хвилюючий для них момент!

 (трек 4)   Слайд 53

2Ведучий: 3000 шкільних днів, 20 тисяч дзвінків – проста арифметика долі за 11 років шкільного життя. Але ці 3000 днів із вами «навчалися» ваші батьки.

Слайд 54

1Ведучий: Настав час перевернути одну з останніх сторінок секретних матеріалів. З матеріалів знятий гриф «Цілком таємно». Останнє досьє з папки. Характеристика агентів домашньої освіти в галузі навчання, повчання, заохочення, моралі, покарання, осудження, харчування, загалом виховання. Улюблені їх вирази «Ось у наш час», «Ми були зовсім іншими», «Ось поживете з наше, тоді будете мудрувати». Ви всі здогадалися. Це, звичайно ж батьки.

Слайд 55

2Ведучий:Саме батьки дали вам життя, перше розуміння цього безмежного світу, навчили добру і вдячності, шані і повазі до ближнього.

1Ведучий: Випускники! ПЕРЕД ТАКИМИ БАТЬКАМИ ТРЕБА СХИЛИТИ ГОЛОВУ, БО ВОНИ ЗАКІНЧИЛИ ШКОЛУ ще у минулому столітті, та ще й БЕЗ ГУГЛІВ ТА ВІКІПЕДІЙ. А СМС у них виглядала як записка, передана під партою. Шпаргалка була не на планшеті, а написана дрібним шрифтом від руки.

(трек 1)

Випускник1: 

Дорогі наші батьки, вибачте нас, якщо ми засмучували вас, ми робили це не зі зла. Ви для нас найдорожчі люди на світі.

Випускник2:

Спасибі вам, за теплоту й любов родинну,

За дружбу й спокій у сім'ї

І за турботу щогодинну.

 

Випускник3:

За вашу відданість святу

Своїм, уже дорослим дітям.

За людяність і доброту, —

Ми вдячні вам за все на світі!

 

Випускник4:

Болючим видається час прощання.

Ми опинилися в розлуки на краю.

Нам зустрічати ще нові світання,

Та школу не забудемо свою.

 

Випускник5:

Бо в школі ми зробили перші крокі

В Країну знань і перші відкриття,

У пам’яті залишаться уроки,

З якими ми підемо в майбуття.

 

Випускник6:

Нам не сісти вже більше за парти,

Ми не прийдемо разом у клас.

Не будемо на карті шукати Карпати,

Не співатиме дзвоник для нас.

Слайд 56 (Трек 3)

2Ведучий: Дякуємо, любі випускники! Адже 11 шкільних років – це як окрема планета вашого життя. З відстані Часу, як з відстані у просторі, вона маленька і беззахисна. Оглядаючи океан своїх відчуттів, ви впізнаєте здивування від першого відкриття, задоволення від першої перемоги, згадаєте хвилю Кохання, яка охопила вас вперше.

1Ведучий: Ваша планета обертається. І як би не хотілося зупинити рух, пережити ще раз щасливий день або виправити вчинок, за який соромно, - це зробити вже не можливо. 

2Ведучий: І ось 2017 рік. Рік надій, змін, рішень. За 11 років ви багато чому навчились, багато в чому переконались, встигли полюбити школу і вчителів. 

Слайд 57

1Ведучий: Випускники, тому слово за вами! В останнє на цю сцену запрошуються випускники 2017 року, підтримаємо гучними оплесками!

(пісня)

Финальные песня. «Мы желаем счастья вам».
1.

В мире, где страницы шелестят
Где учить уроки не хотят.
Вместе проучились мы
С вами много лет.
И настал прощанья грустный час.
Счастья пожелать хотим для вас
Нашим дорогим прекрасным
Всем учителям!
Припев:
Мы желаем счастья вам,
Счастья в этом мире большом
Как солнце по утрам
Пусть оно заходит в дом.
Мы желаем счастья вам,
И оно должно быть таким
Когда ты счастлив сам
Счастьем поделись с другим!
2.
Нас учили много лет подряд
Непослушных, озорных ребят.
Детство, озаряя наше, светом и теплом.
Благодарны мы судьбе своей.
Лучше не найти учителей.
Счастья пожелать хотим 
И песню спеть для вас.
Припев……..

Слайд 58 трек 5

2 Ведучий: Міжпланетний лайнер «Випускник 2017» покинув планету по імені «Школа» і почав свій шлях у всесвіті на ім'я життя. Давайте всі разом побажаємо їм щасливої дороги.

 

doc
Додано
29 січня 2019
Переглядів
888
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку