Відеоурок "Упорядкування слайдів"

Про матеріал
Презентація може бути великою. А якщо нам захотілося щось змінити? Поміняти слайди місцями чи перемістити їх на початок або в кінець. Як це зробити? Все дуже легко. Дивіться і вчіться. Інформатика для 5 класу НУШ. До підручника «Інформатика 5 клас». Автори: Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В. (2022 р.).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок 38 Упорядкування слайдів5

Номер слайду 2

Давайте поміркуємо разом. Який режим зручніше використовувати під час редагування презентації та під час виступу з її використанням?

Номер слайду 3

Під час створення презентації необхідно додавати нові слайди та додавати на них різні об’єкти. При редагуванні презентації буває необхідно переглядати та змінювати послідовність слайдів без зміни їх вмісту. При перегляді (демонстрації) презентації потрібно бачити слайди почергово у збільшеному вигляді.

Номер слайду 4

Для опрацювання презентації можна вибирати різні режими роботи, використовуючи кнопки справа в Рядку стану. Звичайний режим

Номер слайду 5

Для опрацювання презентації можна вибирати різні режими роботи, використовуючи кнопки справа в Рядку стану. Сортувальник слайдів

Номер слайду 6

Повну презентацію дивіться у відеоуроці.

pptx
Додано
18 грудня 2022
Переглядів
433
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку