Виховна година "Дружба"

Про матеріал
Виховна година про дружбу - це захід, спрямований на підвищення усвідомлення дітей про значення та цінність дружби в їхньому житті. Під час такої години можуть обговорюватися теми взаємопідтримки, довіри, взаєморозуміння та конфліктології. Через різноманітні інтерактивні вправи, ігри, рольові ігри та обговорення, діти можуть вчитися бути лояльними, розуміти почуття інших і вирішувати конфлікти мирними засобами. Така година сприяє формуванню позитивного клімату в колективі та розвитку емоційного і соціального інтелекту учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Дружба”

Номер слайду 2

Дерево міцне корінням, людина — друзями.

Номер слайду 3

З ним можна все обговорити, Обміркувати і порадитись завжди. Цікаво з ним і у похід ходити, Якщо не маєш його, то знайди. Друг. Загадки

Номер слайду 4

Кажуть , що ми схожі. Відповідаємо : «Ну і що ж? ». Кажуть, що ми нерозлучні. Один без одного нам нудно. Ну і що! Адже ми …Подружки. Загадки

Номер слайду 5

Загадка Вона всім нам дорога, Вона жити помага. Коли вона у тебе є, Життя радісним стає. Разом можна все зробити, Тож без неї не прожити. (Дружба)

Номер слайду 6

Закінчи речення: Друзі можуть разом…

Номер слайду 7

Закони дружби: 1. Не залишай друга в біді, поділи з ним радість і горе. 2. Дружба - це насамперед віра в людину, не треба міняти друзів. 3. Стався до свого друга так, як би ти хотів, щоб він ставився до тебе. 4. Не бійся в друга попросити вибачення, і сам старайся якомога швидше забути свою образу.

Номер слайду 8

Гра “Хто з ким дружить?”Крокодил Гена та……… (Чебурашка)

Номер слайду 9

Іван Царевич та…………(Сірий Вовк)

Номер слайду 10

Дюймовочка та ......... (ластівка)

Номер слайду 11

Котик та……………. (Півник)

Номер слайду 12

Карлсон та ……………. (Малюк)

pptx
Додано
7 лютого
Переглядів
72
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку