Виховний захід "Містер школи"

Про матеріал
виховний захід Сьогодні справжніх хлопців свято, А в нашій школі їх багато: Сміливих, веселих і мужніх, Кмітливих, шляхетних і дружніх. Хто сказав, що справжні хлопці Лиш в казках існують? Хто сказав, що в нашій школі Дівчата сумують? Якщо є такі розмови, ми відповідаємо: Кращих хлопців й веселіших за наших не знаємо! Наші хлопці – просто клас, І здивують,мабуть вас. Бо вони у нас – чудові, сильні, дружні…просто кльові! Хлопці наші тут зібрались, Усі старанно готувались, І гості всі, напевно ждуть, Коли ж нарешті, вже почнуть? "містер школи"
Перегляд файлу

1

 

Містер школи 2019

Ведуча 1  Чудова атмосфера та прекрасна мить зібрала сьогодні нас усіх в цій залі!

Ведуча 2  Усім палкий привіт! Раді вас вітати на нашому святі!

Ведучий3  І сьогодні ведучими будемо ми -  __________________________!

Ведуча 1 Та _____________________!

Ведуча 2 Найбільшим бажанням усіх дівчат ---  бути сильними, самостійними та незалежними. Та як же в житті без ніжності та теплої підтримки. Ми завжди мріємо про те, щоб поруч був розумний, сміливий, мужній хлопець, що може і зірочку з неба дістати і все життя на руках носити….(мрійливо)

Ведуча 1 Таааак, (протяжно) хочеться лицаря на білому коні, захисника… ….(мрійливо) Так, щось ми відійшли від теми) розмріялися про зірочки з неба, про коней…Ми ж сьогодні зібралися, щоб ще раз переконатися в тому, які НАШІ хлопці чудові!

Ведуча 2 Сьогодні справжніх хлопців свято, 
А в нашій школі їх багато: 
Сміливих, веселих і мужніх, 
Кмітливих, шляхетних і дружніх. 
Хто сказав, що справжні хлопці 
Лиш в казках існують? 
Хто сказав, що в нашій школі 
Дівчата сумують? 
Якщо є такі розмови, ми відповідаємо: 
Кращих хлопців й веселіших за наших не знаємо! 
Наші хлопці – просто клас, 
І здивують,мабуть вас. 
Бо вони у нас – чудові, сильні, дружні…просто кльові! 
Хлопці наші тут зібрались, 
Усі старанно готувались, 
І гості всі, напевно ждуть, 
Коли ж нарешті, вже почнуть? 

Ведучий3  Тож Давайте вибирати Містера нашої школи!  А допоможе в цьому нам наше вельми компетентне та неупереджене журі, з яким ми зараз познайомимось.

Ну що ж, всідайтесь всі зручніше, 
І не шуміть – сидіть тихіше! 
Ми наше свято починаєм! 
І журі вам представляєм! 

журі – ______________________________________

Ведуча 1  А тепер вітаємо оплесками тих, кого будемо сьогодні підтримувати - наших конкурсантів!

Тож зустрічайте наших конкурсантів!!! чудових, сильних, спритних , мужніх, розумних, ерудованих, інтелігентних, ніжних, веселих, просто красенів наших конкурсантів.

Вихід

Учасник під номером 1 -  Ништа Ярослав

Учасник під номером 2 –Ткачук Дмитро

Учасник під номером 3 – чыкан Коля

Учасник під номером 4 –Гариленко Андрій

Учасник під номером 5 – Зозуля Сергій

Учасник під номером 6 – Юр’єв Тарас

 

Ведуча 2 Дійсно, наші учасники справжні красені. Але конкурс залишається конкурсом,

Ну що ж, настав час поближче познайомитися з нашими хлопцями. Кожен з них підготував свою візитну картку, де він продемонструє найпікантніші подробиці про своє життя та свої захоплення.

Ведуча 1 Найбільша кількість балів отриманих за один конкурс – 5  балів. Суддями можуть бути оцінені креативність, рівень підготовки та доречність.

Ведучий3

  1. Тож зустрічаємо нашого першого конкурсанта зі своєю візитною карткою.

Учасник під номером 1 - 

Дякуємо оплесками! І на нас вже чекає учасник під номером два.

Учасник під номером 2 –

Я гадаю це ще не все, чим можуть нас здивувати наші хлопці, тож зустрічаємо

Учасник під номером 3 –

Щиро дякуємо! І давайте зустрінемо наступного нашого учасника

Учасник під номером 4 –

Дякуємо! Та вже час запрошувати до нас наступного учасника.

Учасник під номером 5 –

Дякуємо оплесками! І на нас вже чекає учасник під номером шість.

Учасник під номером 6 –

І це була остання візитка на сьогодні.

Ведуча 1 А яким повинен бути справжній чоловік?

Ведучий3 Він має бути чемний, вихований, охайний, і звичайно кмітливий та з почуттям гумору! А як ви гадаєте, чи такі наші конкурсанти? Давайте переключимося на наших красенів, щоб перевірити це. Оплески!

Ведуча 2 Хлопці, перед вами стає дуже нелегка задача. Вам потрібно вигадати нові кумедні відповіді та подальші події які будуть вас оточувати в даному конкурсі.

Ведуча 1 Ідея конкурсу  запозичена з шоу improve live show, де герої вигадують відповіді безпосередньо на сцені.  Перш за все вам потрібно буде говорити лише слова які починаються на одну літеру яка вам попадеться. Сюжет історії задасть вам ведучий який буле і ланкою зв’язку між вами.

Ведучий3 Максимальна кількість балів – 5. Розпочинаємо!

історія

Ведуча 2 Я гадаю наші хлопці дуже гарно впоралися, а ви як думаєте?

Ведуча 1 А зараз наше журі поставить бали нашим красеням Оцінки

Ведучий3 У нас є сюрприз для глядачів.

Ведуча 2 «Щасливе місце»! На сидінні одного зі стільців  наклеєний хрестик, хто сидить на цьому стільці отримує приз.

Ведучий3Але перед тим як отримати приз, просимо побажати нашим учасникам успіху! (говорить глядач)

Ведуча 2 Дякуємо за щирі слова!

Ведучий 1 :  Тепер черга настає  наступного конкурсу під назвою «Моє хоббі»

 

Ведучий 2:В цьому конкурсі всі учасники повинні продемонструвати свої захоплення.

Учасникам пропонується у довільній формі розкрити свої таланти на сцені (вокал, хореографія, гра на музичних інструментах, розмовний та оригінальний жанри, циркове мистецтво, спортивне захоплення).

 

Ведучий 3:Оцінювання: артистичність, майстерність виконання, енергійність, наявність елементів шоу, вміння гідно триматись на сцені, яскравість. Час - до 5- хв.

Максимальна оцінка 5 балів.

Ведуча 1 Адже справжній чоловік повинен бути не тільки сильним та розумним, а ще й талановитим. Ну що, я бачу всім вже не терпиться  побачити виступи наших учасників? Отож, для виконання  шоу номеру запрошується учасника№...(потім по черзі всі виступають).

Ведучий3 Хлопці то було дуже захоплююче та феєрично, шановне журі вам їх оцінювати. Оцінки

Ведуча 2 Наступний конкурс – «Спортивний». Нашим молодим людям на вибір пропонуються  спортивні знаряддя:……...  Учаснику доведеться проявити свої здібності. Покажіть, на що ви здатні. Але для початку ми проведемо своєрідне жеребкування. ( провівши жеребкування інвентаря, хлопці виконують вправи)

Ведуча 1 Що ж ми бачимо, що наші хлопці не тільки розумні, вміють гарно висловлюватися але й сильні, витривалі та винахідливі. Шановне журі вам їх оцінювати. Оцінки

Ведуча 2  Ми переконалися, що  наші конкурсанти вміють все, або ... майже все.

Ведучий3. Ще один цікавий конкурс пропонуємо нашим конкурсантам. «Майстер Шеф». У нас є набір страв. Вам потрібно перелічити продукти які потрібні для приготування якоїсь страви. Зараз кожен учасник підходить до ведучої та витягує картку, де записано назву страви. Тоді перелічуєте  продукти, які потрібні для її приготування.
Ведуча 2 О, відчуваю, що буде кому допомагати на кухні матерям, дружинам. Шановне журі вам потрібно оцінити їх кулінарні знання. Оцінки

Ведучий3 Та вже настав час для наступного випробування. Я вважаю, що кожен хлопець повинен вміти знаходити правильних вихід з будь-якої ситуації. Тож у мене заготовлені декілька питань для наших конкурсантів. Максимальна оцінка за цей конкурс – 5 балів. Суддями можуть бути оцінені креативність, швидкість підготовки та доречність.

Ведуча 1 Кожен з хлопців обирає лише одне питання, на яке повинен дати відповідь. На роздуми над питанням дається декілька секунд. Тож не будемо зволікати! (тягнуть питання)

_________ПИТАННЯ__________

Ведучий3 Ось яке складне завдання стає перед нашими журі: їм треба правильно оцінити відповіді наших конкурсантів. А поки наше журі виставляє оцінки, та наші конкурсанти  налаштовуються до наступного конкурсу для того щоб все це не проходило в напружуючій тиші, для вас лунає вокальний подарунок.  

_________пісня_________

Ведуча 2 А у нас була ще одна важлива місія

Ведуча 1 Та не у нас!... А в учнів нашої школи!

Ведучий3.Шановні наші, вам потрібно було  визначитись із фаворитом серед учасників і проголосувати за нього у голосуванні, яке вам організували на сторінці школи, щоб визначити Містера глядацьких симпатій)

Ведуча 1 Голосування завершилося, голоси підбито, переможця визначенно, залишилося оголосити першу номінацію « Містер глядацьких симпатій»

Ведуча 2 Слово надається  журі !

Вручення нагороди

ВЕДУЧА.2  Скажи будь ласка, а що таке людська краса?

ВЕДУЧИЙ.3 Ну, краса... в загальному, це гарна зовнішність людини, досконалі і витончені форми її тіла, гарний одяг, який підкреслює гармонію дивовижного витвору природи і витвору рук людських, вміння себе подати, талант, розум...

ВЕДУЧА.2 Краса – це слово ніжне, яке звучить із милих уст… От, ти колись відвідував справжній  бал?

ВЕДУЧИЙ.3 Ні, а ти що була?

ВЕДУЧА.3Ні, я лише мріяла...про нього, яскраві сукні, про танець в якому неначе метелик літаєш  ох..

ВЕДУЧИЙ3.Зараз ти маєш змогу там побувати, на тебе чекає справжня „зоряна злива” наших красенів. Вони як істинні кавалери продемонструють свої яскраві вміння. Адже для цього саме настав час. На вас чекає заключний вихід наших конкурсантів.

ВЕДУЧА.2 Ми пропонуємо вам останній конкурс, де дійсно ви побачите красу і грацію наших учасників. Отже, зустрічайте  учасників!.

Ведучий3. Оплески нашим  учасникам!

Вальс

Ведуча 2 Я думаю, ми всі побачили на що спроможні наші конкурсанти.

Давайте їм гучно поаплодуємо, вони на це заслуговують. Вони були дуже старанними, і я гадаю, що журі  оцінить їх старанність. Оцінки

Ведуча 1 І поки вони будуть підраховувати оцінки, я пропоную перевірити на скільки наші хлопці вміють працювати в команді. Тож слухайте дуже уважно. Вам треба вишикуватись:

  1. По зросту (від більшого до меншого)
  2. По розміру ноги (від більшого до меншого)
  3. По коліру волосся (від світлішого до темнішого)
  4. По розміру долоні (від більшої до меншої)

Ведучий3 Всі молодці!

Ведуча 1 Ну от і настав той хвилюючий момент, коли наше шановне журі оголосить загальний підсумок за всі конкурси і всі ми дізнаємось, хто ж все таки став Містером школи.

Ведуча 2 Поки завершуються останні підрахунки балів ми ознайомимо вас з номінаціями конкурсу

Містер школи

Віце-містер

Містер Усмішка 

Містер Сила

Містер “Ерудит”

Я гадаю, наше журі вже визначилось з переможцями, тож давайте запросимо їх до слова!

_____слово журі______

Ну що ж , переможці визначені. Вони всі були дуже старанними! Тож давайте ще раз привітаємо наших хлопців гучними оплесками! І як нагорода за наші сьогоднішні старання.

Якщо є нічия

Короткі запитання, бал за відповідь на кожне з яких, отримає учасник, який буде спритнішим за інших. Звертаємо увагу членів журі, що за правильну відповідь учасник отримує 1 бал.

  1.                 Як називається гора, де жили давньогрецькі боги?  (на Олімпі)
  2.                 На що найбільше схожа половина апельсина? (на другу половину апельсина)
  3.                 Під яким деревом, відповідно до переказу, сидів Ісаак Ньютон, коли відкрив закон всесвітнього тяжіння?  (Яблуня)
  4.                 Що називають «чорним золотом»?  (Нафта)
  5.                 По якій тварині ходять люди і проїжджають автомобілі?  (Зебра)
  6.                 Яких каменів нема в Чорному морі?  (Сухих)
  7.                 Найбільший орган людини?  (Шкіра)
  8.                 Кавун – це фрукт чи овоч?  (Ягода)
  9.                 Скільки кроків зробить горобець за сім років?  (Ніскільки, горобець стрибає)
  10.              Що треба робити, коли бачиш зеленого чоловічка?  (Переходити вулицю)
  11.              Людина два рази в житті отримує це безкоштовно, але втретє доводиться платити. Що це?  (Зуби)
  12.              Який годинник показує вірний час тільки два рази на добу?  (Непрацюючий)
  13.              Що підняти із землі легко, але важко кинути далеко?  (Пір’їнку)
  14.             Що важче, кілограм каміння чи кілограм пуху? (Однаково)
  15.              

 

Поспішаючи на побачення ви застрягли в ліфті. Телефонний зв'язок не працює. Через годину вас відчинили, але на побачення ви не встигли. Ваші дії.

 

Ви поспішаєте на побачення, а по дорозі машина обляпала вас водою. Часу на те, щоб передягтись в вас немає. Телефон розряджений. Ваші дії.

 

Вас запросили на День народження мами вашої дівчини. Що ви подаруєте?(окрім квітів)

 

Ви запросили дівчину в кафе. Зробивши заказ, ви зрозуміли, що забули гроші вдома. Ваші дії.

 

Ваша сорочка розірвалася  на важливій зустрічі. Вдома немає нікого, хто може вам принести нову. Ви також не можете покинути зустріч. Ваші дії.

 

Вас залишили посидіти з маленьким племінником. Він починає капризувати, та плаче не зважаючи на те, що він нагодований, та ви його колишете. Ваші дії.

 

Якщо дівчина просить вас заспівати для неї, а в вас нема ні слуху, ні голосу. Ваші дії.

 

docx
Додано
11 березня 2020
Переглядів
403
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку