Виховний захід "Подорож до Країни Вічливості та доброти"

Про матеріал
Презентація до виховного заходу "Подорож до Країни Ввічливості та доброти"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Подорож до Країни Ввічливості і доброти. Учитель початкових класів Костина Н. Г.

Номер слайду 2

Любі діти! Шлях до нашої країни буде нелегким, і, долаючи його, ви маєте допомогти один одному. Сподіваємося, ви зможете здобути ключ від Країни ввічливості та доброти. У кожного буде свій маленький ключ, намальований на папері і поділений на частини. На кожній зупинці ви зможете розфарбувати одну частину ключа і наприкінці подорожі отримаєте свій казковий ключ від Країни ввічливості та доброти.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Зупинка«ЧАРІВНА ПОШТА ЧЕМНОЇ ЛЮДИНИ»

Номер слайду 5

Зупинка«МІСТЕЧКО ВИХОВАНИХ ЛЮДЕЙ»

Номер слайду 6

Речення з помилками: Проходити на своє місце в кінотеатрі необхідно спиною до тих, хто сидить. Чемний хлопчик завжди смикає дівчаток за коси. Увічливі діти ніколи не поступаються місцем старшим. Виховані діти обгортку від цукерки викидають на тротуар. Виховані хлопчики завжди лазять по деревах. Дівчаткам слід витирати руки об сукню.

Номер слайду 7

Зупинка«ЗУСТРІЧ З ШАПОКЛЯК»

Номер слайду 8

Поради від Шапокляк: Ніколи не мийте руки, шию, вуха, обличчя. Вони знову стануть брудними. Навіщо марно витрачати свій час?Стригтися теж не обов’язково, бо як постарієш, голова все одно полисіє. Уранці зовсім не обов’язково зав’язувати шнурки на черевиках, банти в косах, бо вони протягом дня порозв’язуються.

Номер слайду 9

Якщо товариш запросив тебе на день народження, залиш подарунок вдома. Він тобі самому знадобиться. Ні з ким у гостях не розмовляй, тільки вибирай найсмачніше та їж. Хлопці повинні завжди ставити дівчатам підніжки, показувати язика. Якщо твій товариш упав, покажи на нього пальцем, голосно смійся, щоб він бачив, що ти не засмучуєшся.

Номер слайду 10

Правила: Не поспішай першим сісти за стіл. Не розмовляй під час їжі. Не перебивай того, хто говорить. Не показуй пальцем на інших. Не забудь зняти шапку, коли заходиш у приміщення. Поступайся місцем людям похилого віку. Не забудь вибачитися, якщо ти когось штовхнув, чи образив.

Номер слайду 11

Зупинка«В ГОСТЯХ У КАЗКИ»

Номер слайду 12

ЗУПИНКА ФІЗКУЛЬТУРНА

Номер слайду 13

ЗУПИНКА«В ГОСТЯХ У КОРОЛЕВИ ЧИСТОТИ»

Номер слайду 14

ЗУПИНКА «СКРИНЬКА НАРОДНОЇ МУДРОСТІ»

Номер слайду 15

ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!

pptx
Додано
12 березня 2023
Переглядів
181
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку