Використання платформи графічного дизайну на уроках інформатики

Про матеріал
Короткий опис платформи графічного дизайну Canva, що дозволяє створювати графіку, презентації, афіші та інший візуальний контент для соціальних мереж.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Canva для учнів Розбираємо основи роботи з Canva та корисні функції для учнів.

Номер слайду 2

Canva - це потужний веб-сервіс, що дозволяє створювати професійні графічні матеріали, такі як логотипи, пости, презентації та багато іншого, навіть якщо ви не маєте досвіду в дизайні. Що таке Canva?

Номер слайду 3

Основні можливості Canva

Номер слайду 4

SAL N RACHELLERSMJEWELRYONRIMBERIOBOOK CAFEШаблони. Великий вибір високоякісних шаблонів для різних потреб і можливість їх редагування за своїми уподобаннями.

Номер слайду 5

Шаблони

Номер слайду 6

Зображення. Можливість використання класичних та креативних фотографій з безліччю варіацій, для забезпечення привабливості своїх проектів.

Номер слайду 7

Зображення

Номер слайду 8

Інструментиредагування. Можливість оптимізації графічних матеріалів за допомогою різноманітних інструментів редагування, таких як фільтри, текст та форми.

Номер слайду 9

Як користуватися Canva?Створіть обліковий записреєструйтеся на Canva і отримайте доступ до всіх функцій та інструментів редагування. Виберіть тип проекту. Оберіть відповідну категорію проекту, таку як соціальні медіа, друк або презентації. Експериментуйте та редагуйте. Додайте свої тексти, зображення та кольори для створення унікального дизайну, який ви точно полюбите.

Номер слайду 10

Створення дизайну. Крок 1 Обираєте дизайн потрібного проєкту серед професійно оформлених шаблонів. Крок 2 Створюєте власну палітру відтінків за допомогою поданих кольорів. Крок 3 Розпочинаєте редагування чи наповнення елементів шаблону

Номер слайду 11

Підсумок. Професійний дизайн на вашому комп'ютеріНіякого досвіду не потрібно. Зробіть свої проекти авторськими

pptx
Додано
22 жовтня 2023
Переглядів
291
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку