Вітальне слово і побажання першокласникам від першої вчительки

Про матеріал

Цей день - велике свято не тільки для вас, але й для мене також! Ваші щирі посмішки, очі з іскорками цікавості дають мені велику надію, що наш з вами шлях буде повним добрих пригод та досягнень!


Перегляд файлу

Вітальне слово і побажання першокласникам від першої вчительки:

Мій дорогий перший клас!

Цей день - велике свято не тільки для вас, але й для мене також! Ваші щирі посмішки, очі з іскорками цікавості дають мені велику надію, що наш з вами шлях буде повним добрих пригод та досягнень!
Ваші батьки з любов’ю виховували вас вдома. Прийшовши до школи, ця любов буде тільки зростати: моє серце вже чує кожне ваше серденько, бо ми стаємо однією великою родиною! Ви скоро відчуєте тепло та підтримку ваших шкільних друзів та старших товаришів!
Я допоможу вам відкрити нові вміння, знання, навички, та ви зрозумієте, що кожен з вас може бути трошки чарівником, якому покориться багато наук та нових відкриттів!
Життя у нашому класі будуть завжди охороняти доброзичливі феї: дружба, взаємоповага та щира допомога.
Кожний з вас ніби особливий вогник, об’єднавши які разом ми створимо велике тепле сяйво, наш перший дружній клас! Вітаю вас, мої любі!  
Успіхів вам у найяскравішій пригоді життя!

Шановні гості, батьки, вчителі, учні, дорогі мої першокласники!Дозвольте мені привітати вас із   першим осіннім днем, 1 – Вересня, Днем Знань у школі.Бажаю учням рости дружним і веселим колективом, добре і відмінно вчитись, цікаво жити, міцного здоров’я, терпіння у подоланні труднощів.

                Завзяті, окрилені і нелукаві

                Сміливі, веселі і трішки смішні,

                Ідуть першачки у майбутнє держави,

                Бо в ньому вони хазяї головні.

                Ми вам на доріжку бажаємо щиро

                Бадьорості й сили великий запас,

                Хай з вами завжди будуть ангели миру

                І хай Берегиня опікує вас.

Свято – це завжди цікаво і радісно. А сьогодні воно особливе: ми приймаємо в сім’ю наймолодших школярів – першокласників. Дійсно раз в житті ми буваємо першокласниками. Подивіться на них і кожен згадайте своє 1 вересня, коли ви вперше прийшли до школи. Теж були такими маленькими, непосидючими, цікавими, беззахисними. Та проходили роки, всі росли, мужніли, ставали розумнішими. Тож сьогодні наші оплески першокласникам.

Вітаємо їх зі святом.

Слово наймолодшим.

Першокласникам

В очах малих дітей цікавість і тривога.
Повсюди море сонечка й тепла.
Найкраща в світі чарівна дорога 
Сьогодні вас до школи привела.
Ідіть сміливо! Це дорога в казку.
Я вас туди за руку поведу.
І подарую вам любов, тепло і ласку, 
На всі питання відповідь знайду, 
Навчу всього, що для життя потрібно, 
Відкрию дивовижний світ для вас.
Учитись дітям просто необхідно.
Прошу ласкаво в школу, в перший клас!

Прощання зі школою буває раз в житті. Пропонуємо підбірку віршів українською мовою, які підійдуть випускникам на святі останнього дзвоника та 1 вересня, святкуванні шкільного випускного. *** Життя частина — рідна школа, Дитинства нашого це храм. Знання наук і друзів коло Даєш ти, школо, завжди нам. Вчимось Людиною ми бути, Знання це пронесем в житті. Не зможем ми його забути, Не зможем залишити в забутті. *** Від школи, як від лагідної мами, В життя доросле, в зоряну блакить, Одинадцятий клас ваш журавлями, На зустріч сонцю впевнено летить! Ми все, що знали вам дали в дорогу: Знання, уміння і душі тепло, Щоб з часом крокували тільки в ногу Й провалля на маршруті не було. Щоби здійснились дивні ваші мрії Неначе пісня, склалося життя. Щоб не згубили Віри і Надії Й не стало у Коханні вороття! Стоїть на злеті клин ваш журавлиний, Щоб горизонт розрізати

 

 

крилом! Нехай в житті удача вас не кине, Не у великім ділі, ні в малом! На фото: сувенірна ручка с написом «Найкращий вчитель», Інтернет-магазин Tovarik.com.ua *** Пора найкраща — юність золота, Коли так легко стеляться літа. І мрії в серці квітнуть осяйні І ще думки не визріли сумні. Ще мало вами пройдено доріг, А от шкільний позаду вже поріг! Чимало часу — одинадцять літ Ви тут навчались, пізнавали світ. Вели дискусії про вічне і земне Й не вірили, що швидко час мине. Той час минав під маминим крилом, ЇЇ зігрітий ласкою й теплом. Та вже дитинства безтурботні сни На жаль, минулись в розпалі весни. І хоч-не-хоч, а треба торувати Стежину власну з батьківської хати. *** Ви дорослі, красиві, натхненні, Кращі з кращих на цілій землі. Не тримайте синицю у жмені, Хай вас кличуть удаль журавлі. Ви до мрій своїх линьте крилато, Не спиняйтеся, щоб не було… Хай удачі в вас буде багато І людське зігріває тепло. А життя — це робота і диво. В нім печалі і радощі є. Йдіть упевнено, вперто, сміливо, Вибирайте найкраще, своє! Але, щоб усміхнулося небо І удача жадана прийшла, Самостійно трудитися треба, Наполегливо, в поті чола. Бо життя — це серйозно, не жарти, Що посієте — те й зберете. Манни з неба чекати не варто, Ви завжди пам’ятайте про те. *** Букварі і читанки, Парти в два ряди. Наша перша вчителька В серці назавжди. Споришева стежечка, Стежечка-мережечка, Що водила нас Ще у перший клас. Сонце світлі зайчики Сипле у шибки. Кришать крейду пальчики – Пишуть палички. Добре нам читається – Вчителька всміхається. А як хтось не зна – Хмуриться вона. Скільки розгадали ми З нею загадок! Скільки прочитали ми Віршів і казок! Стороною рідною Дниною погідною Йшли через покіс У багряний ліс. Наша перша вчителька Інших науча. Букварі і читанки Їм вона вруча. Споришева стежечка, Стежечка-мережечка, Інших перший раз Повела у клас. *** Школа — велика дитяча країна, В ній відкривається білий наш світ. Тут пізнає себе кожна дитина, І відправляється звідси в політ. Знань надається тут першооснова, Жити, дружити учились ми в ній. Школу скінчили та линемо знову В дзвінкоголосий і радісний рій. В школі так щиро сміятися вміли, Рішення легко приймалися в нас. Впевнено всі ми до мрії летіли… А повернутись не сила й не час…

Завантаження...
doc
Додано
15 листопада 2018
Переглядів
37893
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку